Βασίλης Καλλίδης: «Μου ζήτησε για τον γάμο της 800 αηδόνια γεμιστά με κεράσια»

Βασίλης Καλλίδης

"Γιγάντια δουλειά, δεν φαντάζεσαι για τι λεφτά σου μιλάω", αποκαλύπτει ο γνωστός σεφ.

Μία διαφορετική και πιο παρεΐστικη συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός σεφ, που έχει περάσει με επιτυχία και από διάφορα τηλεοπτικά projects, φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», όπου μίλησε για τη ζωή και τη σχέση του με τη μαγειρική.

«Είμαι πολύ αυστηρός με τους ανθρώπους και με τη δουλειά μου, γιατί θέλω γύρω μου ανθρώπους ειλικρινείς και σταράτους. Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι από τη Θεσσαλονίκη, υπήρχε ποτέ περίπτωση να κρύψω τίποτα;», είπε στην αρχή της συζήτησης με την Κατερίνα Ζαρίφη ο Βασίλης Καλλίδης.

«Ο πατέρας μου ταξίδευε πάρα πολύ, τα βράδια πάντα μιλούσαν για ταξίδια και αλωνίζαμε όλη την Ελλάδα. Οπότε, αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου – εκτός από την υγεία και τη δουλειά μου – είναι τα ταξίδια», ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός σεφ.

«Αν μου έλεγε αύριο τι project θέλω να κάνω στην τηλεόραση, θα έλεγα ταξιδιωτικό μαζί σου. Λόγω τιμής», παραδέχεται ο Βασίλης Καλλίδης.

«Δεν μπορώ να μπω σε καλούπια στη δουλειά μου και γενικά στη ζωή μου. Έχω αφήσει γιγάντια δουλειά, δεν φαντάζεσαι για τι λεφτά σου μιλάω… για γάμο 400 άτομα στις Σπέτσες πριν πάρα πολλά χρόνια, γιατί η νύφη μου ζήτησε αηδόνια γεμιστά με κεράσια. Της λεώ: δεν μπορώ να σου φέρω στις Σπέτσες 800 αηδόνια», περιέγραψε στη συνέχεια ο Βασίλης Καλλίδης.

«Έχω την απίστευτη ευλογία να έχω πελάτες στα prive που κάνω στα σπίτια και τα κτήματα, που μου δίνουν λευκή κάρτα. Έτσι δίνω το 100% μου», καταλήγει ο Βασίλης Καλλίδης.