Βασίλης Καλλίδης για Ελένη Μενεγάκη: «Αν είσαι τυπικός και όπως πρέπει μαζί της, σου ξηγιέται και δεν ζητάει κάτι παράλογο»

Καλλίδης Μενεγάκη

"Η Φαίη έχει άλλη τρέλα, την κοροϊδεύαμε που δεν ξέρει να μαγειρεύει καλά", παραδέχεται ο γνωστός μάγειρας.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο ΟΡΕΝ φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/11 ο Βασίλης Καλλίδης. Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε τη μεγάλη πρόταση που έχει αρνηθεί στο παρελθόν παρά τα δελεαστικά χρήματα που του προτάθηκαν, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και τη μεταξύ τους τηλεοπτική συνεργασία.

«Σου κάνω ξήγα απ’ την αρχή, αν είσαι τυπικός. Μου θυμίζω την Ελένη Μενεγάκη, που δεν έχει εντάσεις και τέτοια αλλά σου κάνει μία ξήγα. Αν όλα είναι μαζί της όπως τα έχετε πει από την αρχή και είσαι τυπικός, δεν ζητάει κάτι παράλογο. Η Ελένη θέλει να είσαι στην ώρα σου, διαβασμένος, να είναι όλα έτοιμα. Έτσι είμαι κι εγώ», δηλώνει ο Βασίλης Καλλίδης.

«Στην Ελένη έχω κάνει μέχρι και διαγωνισμό χορού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ελένη Φουρέιρα. Το θυμάσαι; Με πορτοκαλί βερμούδα, να στάζω. 48 βαθμούς είχε έξω -13 είχε μέσα στο πλατό. Και με ρωτάει μετά η Φουρέιρα: είσαι και χορευτής εσύ;», περιέγραψε στη συνέχεια ο γνωστός μάγειρας για την εποχή που συνεργαζόταν με την αγαπημένη παρουσιάστρια.

«Είχαμε χημεία, με την Ελένη ξεκίνησα την τηλεοπτική μου καριέρα, με βοήθησε πολύ αλλά όχι ότι δεν πέρασα και καλά με τη Φαίη. Δεν είναι μαλαγανίστικη η απάντηση. Η Φαίη έχει άλλη τρέλα, που δεν ξέρει να μαγειρεύει καλά, πιο αερικό, που την κοροϊδεύαμε με αστεϊσμούς ότι κάνει κάθε μέρα φακές και τα λοιπά», ανέφερε στη συνέχεια ο Βασίλης Καλλίδης.

«Καλεσμένος θα πήγαινα σχεδόν παντού. Δεν πήγα πρόσφατα καλεσμένος σε μία εκπομπή, γιατί θεωρώ ότι είναι αγενέστατη η κυρία εκεί πέρα που παρουσιάζει», είπε κλείνοντας το θέμα τηλεόραση ο Βασίλης Καλλίδης.