Βασίλης Γρηγορόπουλος: «Το σκληρό είναι να λες ότι θα κοπεί μια εκπομπή, να δημιουργείς κλίμα και να μην ισχύει»

Ελεονώρα Μελέτη

"Εμείς δύο χρόνια που είμαστε εδώ σε αυτή την εκπομπή, πόσες φορές έχουμε πει να μην παίξουμε αυτό το θέμα, να μην παίξουμε αυτή την είδηση, ακόμα και αν την είχαμε γιατί μπορεί να αφορούσε σε συνάδελφο μεμονωμένα, σε εκπομπή συνολικά", λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πόσο χαλαρή είσαι όταν ακούς ότι κόβεται αμέσως μια εκπομπή στην TV λόγω χαμηλής τηλεθέασης;» ρωτά απόψε στο Night Out ο Θεοχάρης Ιωαννίδης την Ελένη Τσολάκη. Με αφορμή το σχετικό απόσπασμα που έπαιξε στο Mega Καλημέρα, η συζήτηση άνοιξε στην εκπομπή και η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της έκαναν τις δικές τους τοποθετήσεις.

«Εδώ έχουν κοπεί εκπομπές με πολύ υψηλή τηλεθέαση, για οικονομικούς λόγους. Εμείς το έχουμε ζήσει με τη Φλορίντα. Κόπηκε η Πρωινή Μελέτη με 30%, γιατί ήθελαν να μην έχουν πρωινή βάρδια. Κόπηκε στη μέση της χρονιάς, είχαμε φύγει από το πρωί και είχαμε πάει μεσημέρι για οικονομικούς λόγους», είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος έθιξε το εξής:΅»Στις περιπτώσεις αυτές -γιατί όλοι έχουμε βρεθεί σε μία εκπομπή που κόπηκε πρόωρα- σκεφτόμαστε 5 και 10 φορές αν θα πούμε κάτι στον αέρα μιας άλλης εκπομπής που θα είμαστε για το αν υπάρχουν φήμες ότι θα κοπεί μια άλλη εκπομπή».

«Εμείς δύο χρόνια που είμαστε εδώ σε αυτή την εκπομπή, πόσες φορές έχουμε πει να μην παίξουμε αυτό το θέμα, να μην παίξουμε αυτή την είδηση, ακόμα και αν την είχαμε γιατί μπορεί να αφορούσε σε συνάδελφο μεμονωμένα, σε εκπομπή συνολικά», επισήμανε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν το κάνουν και όλοι αυτό, θα δεις και εκπομπές που θα το κάνουν, αλλά αυτό είναι στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα ενός παρουσιαστή», σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Το σκληρό είναι να πεις ότι αύριο ο άνθρωπος που είναι στον αέρα κόβεται και δεν θα έχει δουλειά», είπε ο Κώστας Τσουρός και τότε πρόσθεσε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος: «Το σκληρό είναι να το λες, να δημιουργείς κλίμα και να μην ισχύει. Αυτό είναι το σκληρό».