Βασίλης Γκουρούσης: Κατέθεσε αγωγή σε βάρος του συντρόφου της Τέτας Καμπουρέλη – «Όσοι με έχουν πειράξει θα τιμωρηθούν»

Καμπουρέλη Γκουρούσης

"Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου 14 μήνες και θα πληρώσουν 10 φορές και 20 παραπάνω για αυτό που μου έκαναν", τονίζει ο θεατρικός παραγωγός.

Στην αντεπίθεση σε βάρος της πρώην συζύγου του φαίνεται πως περνά ο Βασίλης Γκουρούσης. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Τέτα Καμπουρέλη, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα τους λόγους που τον οδήγησαν στο να καταθέσει αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της γνωστής αισθητικού.

«Ένας από τους ανθρώπους που με έχουν πειράξει είναι και αυτός ο άνθρωπος. Πήγε να εκμεταλλευτεί την εταιρεία μου. Είχε μια ανάρτηση στο ίντερνετ ότι δουλεύει στο συγκεκριμένο site και αυτό δεν ισχύει, το ανακάλυψαν τα παιδιά μου», περιγράφει ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Ζητήσαμε σαν άνθρωποι να κατέβει η ανάρτηση μια-δυο φορές, δεν έγινε όμως αυτό. Δεν είμαι μόνο εγώ σε αυτό αλλά και τα παιδιά μου και δεν το παίρνω πίσω. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και να ζητήσω συγνώμη από κανέναν πια. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης όλο αυτό», εξηγεί ο θεατρικός παραγωγός στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Όσοι με έχουν πειράξει και είπαν τα διάφορα για την περιπέτειά μου θα τιμωρηθούν. Είμαι ένας άνθρωπος που με ξέρει όλο το σύμπαν και δεν έχω πειράξει ποτέ μου άνθρωπο. Αυτοί που πήγαν να επωφεληθούν από την περιπέτειά μου ήταν και αυτοί που πήραν τα πράγματα. Όλα αυτά δεν μπορώ να τα αφήσω ατιμώρητα. Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου 14 μήνες και θα πληρώσουν 10 φορές και 20 παραπάνω για αυτό που μου έκαναν», προειδοποιεί ο Βασίλης Γκουρούσης αμέσως μετά.

«Έχω κάνει αγωγές και ζητώ αποζημίωση. Τα χρήματα θα τα δώσω σε ιδρύματα αλλά αυτοί οι άνθρωποι θα πληρώσουν, θα βγάλουν χρήματα από την τσέπη τους για να καταλάβουν πως όταν λένε κάτι πρέπει να διασταυρώνουν την πληροφορία», σημειώνει ο Βασίλης Γκουρούσης.