Βασίλης Γκουρούσης: «Είδα τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο και η Σοφία Παυλίδου δεν ήρθε να τη δω ποτέ»

Βασίλης Γκουρούσης

"Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει" δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης όπου έπαιζαν ο Μάνος Παπαγιάννης κι η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για το παρασκήνιο της σύγκρουσης μεταξύ των δύο ηθοποιών.

«Αφού έμαθα ότι έγινε αυτή η φασαρία, με πήραν το βράδυ τηλέφωνο. Δεν με πήρε η κυρία Παναγοπούλου, αλλά ο διευθυντής του θεάτρου και μου είπε ότι μας δημιούργησε πάλι προβλήματα η Σοφία για ένα παταράκι… Το ίδιο βράδυ ενημερώθηκα κι ήταν πολύ αργά. Πήρα την Σοφία τηλέφωνο το πρωί. Μου είπε δεν έχει συμβεί κάτι. Αν με πάρει ο Μάνος τηλέφωνο και μου ζητήσει συγγνώμη, θα τελειώσει εκεί το θέμα. Ο Μάνος είπε συγγνώμη για αυτό που συνέβη, δεν έπρεπε να γίνει, αναστατώσαμε το θίασο κι εγώ κι η Σοφία χωρίς λόγο από μια κακή στιγμή. Ξαφνικά έρχεται το παιδί από τα εισιτήρια και μου λέει κύριε Βασίλη σας ζητά ένας αστυνομικός έξω κι εσάς και την κυρία Μεταξά. Βγήκαμε με την Κόνι έξω κι εκεί μας είπε ότι τον έχει στείλει η κυρία Παυλίδου για να πάρει αυτόφωρο τον κύριο Παπαγιάννη. Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα γιατί έπρεπε να μου το είχε πει» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Πήγε ο Μάνος Παπαγιάννης να αλλάξει στο καμαρίνι κι εκεί τον τσίγκλησε ο Καλυβάτσης και του είπε επίτηδες δεν σου είπε την ατάκα (σ.σ. η Σοφία Παυλίδου) γιατί κι εσύ δεν είπες την προηγούμενη. Ο Μάνος είπε όχι αποκλείεται, δεν τα κάνει αυτά η Σοφία. Την ρώτησε ο Μάνος, άρχισαν να βρίζονται, ανέβηκε πάνω, άνοιξε την πόρτα κι έγινε ό,τι έγινε. Η πόρτα δεν ήταν σπασμένη, μια χαρά ήταν…

Εγώ θα σας πω ότι είδα τον Μάνο χτυπημένο και η Σοφία δεν ήρθε να τη δω ποτέ. Του είπα πως θα παίξεις έτσι. Την Σοφία την είδα μετά από δέκα μέρες, που ήρθε για πρόβα κι ήταν μια χαρά. Βγαίνει στα κανάλια ότι εγώ πήγα σαν υπερασπιστής του Μάνου. Εγώ πήγα να πω τη δική μου αλήθεια. Αν κι η Σοφία έχει βγει σε εκπομπές κι έχει κάνει τα φάουλ της κι έχει πει για τη δική μου περιπέτεια χωρίς να ξέρει. Δεν την κατηγορώ» σημείωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.