Βασίλης Γκουρούσης: Χαλασμός στο πρωινό του ΟΡΕΝ – «Η Τέτα κρύβεται πίσω από αυτό, βγάλτε το πλαστό έγγραφο και θα μηνυθείτε»

Γκουρούσης Τσολάκη

"Η Τέτα ζηλεύει! Έχει έναν άνθρωπο δίπλα της που δεν της καλύπτει τα κενά της και έχει βάλει στόχο την περιουσία της", ξεσπά ο γνωστός θεατρικός παραγωγός.

Τον εκνευρισμό του για το ανυπόστατο δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας εξέφρασε ο Βασίλης Γκουρούσης. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωινό της Παρασκευής (17/11), όπου μεταξύ άλλων κατηγόρησε ευθέως την πρώην σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη, για τη δημοσίευση του ψευδούς ρεπορτάζ.

«Τέτοιο πράγμα στη ζωή μου δεν το ‘χω ξαναδεί. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι αγιογδύτες, ληστές, κλέβουν τη ζωή των ανθρώπων. Πού το βρήκε αυτός – να πω και το όνομά του, ο Αιμίλιος Κάππας – και το δημοσίευσε αυτό το πράγμα; Ό,τι γράφει μέσα η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι παν-ψέμα!», είπε στον αέρα ο Βασίλης Γκουρούσης εμφανώς εκνευρισμένος.

Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκε και απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε ο θεατρικός παραγωγός στο Πρωινό ΣουΣού πριν από δύο ημέρες, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ξεκάθαρα ότι δεν έχει τον γάμο στο άμεσο πρόγραμμά του, χωρίς ωστόσο να διαψεύδει την ύπαρξη ενός προσώπου στη ζωή του.

«Έχουν μία γυναίκα πρωτοσέλιδο που δεν φταίει σε τίποτα, έχει ένα παιδί ανήλικο και ένα ενήλικο. Η πρώην μου δεν την αφήνει σε ησυχία. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από αυτό το δημοσίευμα είναι εκείνη, η Τέτα Καμπουρέλη. Το ίδιο πιστεύουν και τα παιδιά μου, ο γιος μου είναι έξαλλος και θέλει να βγει στην εκπομπή», ξεσπά ο Βασίλης Γκουρούσης αμέσως μετά.

«Η Τέτα ζηλεύει! Έχει έναν άνθρωπο δίπλα της που δεν της καλύπτει τα κενά της και έχει βάλει στόχο την περιουσία της. Αυτός πιστεύει ότι η Τέτα έχει περιουσία και θα επωφεληθεί από αυτό. Δική μου άποψη είναι αυτή και των παιδιών μου», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ λέω δημόσια: σταματήστε να παίρνετε αυτή την εφημερίδα, πρέπει να κλείσει! Γράφει αυτός ο ακατανόμαστος ότι είμαι ο Mr. Ριφιφί. Δεν ξέρει ότι έχω αθωωθεί και ότι αυτούς που άνοιξαν την τράπεζα στη Νέα Σμύρνη έχουν συλληφθεί;», παρατηρεί έξαλλος ο Βασίλης Γκουρούσης.

Στη συζήτηση παρενέβη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αρμουτίδης, προκειμένου να υπερασπιστεί την πλευρά της εφημερίδας, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως υπάρχει μισθωτήριο συμβόλαιο συγκατοίκησης ανάμεσα στον θεατρικό παραγωγό και την νυν σύντροφό του.

«Δεν υπάρχει, κύριε, αυτό! Είναι πλαστό το έγγραφο! Βγάλτε το στη δημοσιότητα και θα μηνυθείτε για αυτό!», απάντησε ο Βασίλης Γκουρούσης στα λεγόμενα του δημοσιογράφου.