Βασίλης Δήμας: Η εξομολόγηση για τον Νότη Σφακιανάκη – «Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Δήμας Σφακιανάκης

"Ήμουν στο σινεμά με τη γυναίκα μου και με πήρε τηλέφωνο ο Σταμάτης Γονίδης. Της λέω: χίλια συγγνώμη αλλά με πήρε ο άνθρωπος που θαυμάζω από παιδί, φεύγω", περιγράφει ο Βασίλης Δήμας.

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη μίλησε ο Βασίλης Δήμας. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Νότη Σφακιανάκη, ενώ περιγράφει τη γνωριμία του και με τον Σταμάτη Γονίδη, με τον οποίο τους δένει διπλή κουμπαριά.

«Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν και είναι άψογος επαγγελματίας και αποτέλεσε εφαλτήριο στην καριέρα μου. Αυτό θα το λέω για πάντα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ», δηλώνει ο Βασίλης Δήμας και προσθέτει: «Επικοινώνησα μαζί του για ευχές πριν από πάρα πολύ καιρό. Δεν έχουμε επαφές αυτή την περίοδο. Υπάρχει ένα τραγούδι που έχω γράψει για εκείνον αλλά θέλω να το πω εγώ».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε κριτική επιτροπή κάποιου μουσικού talent show, ο τραγουδιστής διευκρινίζει: «Δεν μπορώ να κρίνω ούτε μυρμήγκι. Δεν είμαι άξιος να κρίνω κανέναν συνάνθρωπό μου για το οτιδήποτε».

«Ο Σταμάτης Γονίδης με έχει παντρέψει και έχει βαφτίσει τον μεγάλο μου γιο. Ήταν το μεγάλο θέλω μου που έγινε πραγματικότητα. Όταν είχα πάει τα πρώτα μου τραγούδια στον Γιώργο Μουκίδη, κουμπάρος μου κι εκείνος, ήταν ο Σταμάτης στο στούντιο», περιγράφει σε άλλο σημείο ο Βασίλης Δήμας.

«Από ‘κει και πέρα ανταλλάξαμε τηλέφωνα και, όταν ήμουν κάποια στιγμή στο σινεμά με τη γυναίκα μου, βλέπω μία κλήση του και της λέω: συγγνώμη αλλά με έχει πάρει ο άνθρωπος που αγαπώ και θαυμάζω από παιδί, φεύγω. Είναι ένας άνθρωπος που ήθελα να έχω στη ζωή μου. Ήρθε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό», καταλήγει ο Βασίλης Δήμας στην κάμερα του ΟΡΕΝ.