Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι;»

Βασίλης Δημάκης

"Δεν έχω κάποια όμορφη ανάμνηση τώρα πρόχειρη. Μέχρι αύριο, μπορώ να σου πω κάποια άμα μου έρθει".

Ο Βασίλης Δημάκης, μετά τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, μίλησε στο Πρωινό και την  Έλλη Αυξεντίου. Ο ίδιος δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης μεταξύ τους.

«Δεν έχω ιδιαίτερο συναίσθημα, μια χαρά είμαι, απελευθερωμένος αισθάνομαι. Εντάξει, δεν έχω κάτι ιδιαίτερο, δεν έχω κάτι… Τσιμπήματα, μουδιάσματα, τίποτα δεν νιώθω τέτοιο.

Δεν έχω μπει στη διαδικασία να επικοινωνήσω, τι νόημα να έχει, δεν αξίζει τον κόπο πια να ασχοληθώ. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, για ποιο λόγο να ξαναέρχονται σε επαφή. Όχι πως δεν πιστεύω στις καλές σχέσεις μετά από ένα διαζύγιο, αλλά δεν έχει λόγους στην προκειμένη, δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας, διότι δεν υπάρχει κάτι το οποίο να πρέπει να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε.

Τι φιλικές σχέσεις να έχουμε; Εδώ δεν τα καταφέραμε ως σύντροφοι, θα τα καταφέρουμε ως φίλοι; Δεν νομίζω να έχει κάποιο νόημα, αυτό είναι γελοίο.

Δεν έχω κάποια όμορφη ανάμνηση τώρα πρόχειρη. Μέχρι αύριο, μπορώ να σου πω κάποια άμα μου έρθει.

Την υπέρ ευχαριστώ που στάθηκε δίπλα μου την περίοδο του νοσοκομείου και για πολλά πράγματα ακόμα εννοείται. Δεν είμαι αχάριστος όπως και αυτή δεν πρέπει να είναι. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξέρετε εσείς, αλλά από εκεί και έπειτα την ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου στάθηκε, το είπα και δημόσια, ειδικά και στο νοσοκομείο αλλά αυτό δεν αποτελεί ανάγκη για οτιδήποτε άλλο.

Δεν ξέρω τι επιδιώξεις θα έχω μετά την αποφυλάκισή μου, Ελπίζω οι επιδιώξεις μου να μην εξαντλούνται όταν αποφυλακιστώ, στο να πάω να συναντήσω μια πρώην σύντροφό μου ή όποιες άλλες πρώην συντρόφους της ζωής μου. Θεωρώ ότι πρέπει να πας μπροστά, αυτό είναι κεφάλαια πίσω. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ;», κατέληξε ο Βασίλης Δημάκης.