Βασίλης Δημάκης: «Δεν είναι παροδικός ο χωρισμός με την Ερασμία Μάνου… ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς»

Βασίλης Δημάκης

"Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο", λέει ο Βασίλης Δημάκης.

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης προχώρησαν στη λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν υπογράψει πριν από λίγους. Στο Πρωινό, μίλησε τη Δευτέρα τηλεφωνικά ο Βασίλης Δημάκης.

«Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή, την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε», είπε ο Βασίλης Δημάκης και συνέχισε:

«Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα και δεν μας επιτρέπουν για κανένα λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες σ’ αγαπώ, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…

Όχι δεν είναι παροδικός ο χωρισμός, παροδικά είναι τα καιρικά φαινόμενα. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Σχετικά με το πότε αποφασίστηκε ο χωρισμόις, ο Βασίλης Δημάκης είπε: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δύο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο.

Το βιώνω μια χαρά γιατί είναι κοινή συναινέσει. Όλο αυτό το bullying που φάγαμε, ενίοτε από τα κανάλια και από τον κόσμο απέξω, με τα σχόλια τους τα κακεντρεχή και τα λοιπά και τα λοιπά… Τα οποία ουδέποτε εγώ προσωπικά δεν έδωσα σημασία. Άστους να λένε ό,τι θέλουν, δεν θα ορίσω τη ζωή μου με βάση τα λεγόμενα τρίτων. Δεν έχουν καμία εξουσία πάνω σε εμένα, κανένας άλλωστε».