Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Τα Εγκλήματα άλλαξαν τη ζωή μου»

Τι λέει για το ρόλο του γκέι κομμωτή στους «Δέκα μικρούς Μήτσους»;
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την αρχή της καριέρας του, τους Μήτσους, τα Εγκλήματα, τους καλούς του φίλους και το πως βλέπει τους καβγάδες γαι τη μαρκίζα, την αποδοχή του κόσμου αλλά και τον πρόσφατο γάμο του.

Για τα Εγκλήματα: «Φυσικά την άλλαξε. Την άλλαξε όχι λόγω αναγνωρισιμότητας. Υπάρχουν κάποια στοιχεία. Όπως το ότι ένα χρόνο μετά τα Εγκλήματα έκλεινα τα 30 μου χρόνια. Ήθελα λοιπόν πάρα πολύ εκτός από το να αξίζω τη δουλειά που αγαπούσα, με ενδιέφερε πάρα πολύ να μπορώ να επιβιώσω με αυτή τη δουλεια και να μην κάνω όλες αυτές τις δουλειές παράλληλα που κάνει ένας ηθοποιός. Και θυμάμαι ότι είχα βάλει ένα όριο στον εαυτό μου ότι θα κυνηγάω σε αυτή τη δουλειά να τα καταφέρω μέχρι τα 30 μου χρόνια. Ε στα 29 ήρθαν τα Εγκλήματα και «ανοίξαν» που λέμε οι δουλειές. Μετά τα Εγκλήματα αρχίσαν κάτι προτάσεις του στυλ ότι έχω τρία τηλεπαιχνίδια, μια μεσημεριανή εκπομπή…»

Για το ρόλο του στους Μήτσους: «Όχι νομίζω ότι στην καριέρα ένας γκέι ρόλος να έκανε κακό αν ήταν γκέι ο ηθοποιός γιατί δε θα είχε να δείξει… Συνήθως αυτό που είσαι δεν μπορείς να το κάνεις και καλά. Για μένα είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί ήταν πάρα πολύ κόντρα. Λάτρευα πολύ την ελευθερία που είχε αυτός ο ρόλος, μέχρι και το σπάσιμο της μέσης»

//www.youtube.com/embed/JTBKlIM0H5s