Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Όταν βρεθώ ξανά στην τηλεόραση, να είναι με κάτι το οποίο δεν θα πω ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

"Έτυχε αυτή η λίγη τηλεόραση, που έχω κάνει, να έχει τεράστια επιτυχία και να παίζεται όλα αυτά τα 20 χρόνια" δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στην Ναταλία Αργυράκη για την υποκριτική, την τηλεόραση αλλά και τη στήριξη της συντρόφου του.

«Το ότι λέμε ότι αγαπάμε περισσότερο το θέατρο, δεν σημαίνει πως απορρίπτουμε την τηλεόραση. Ίσα ίσα. Ούτε θα ήθελα να φανώ αχάριστος. Η τηλεόραση μου έδωσε το δικαίωμα να με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από αυτή. Μπορεί να έχω κάνει πολύ λίγη τηλεόραση και να μην το γνωρίζει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Έτυχε αυτή η λίγη τηλεόραση, που έχω κάνει, να έχει τεράστια επιτυχία και να παίζεται όλα αυτά τα 20 χρόνια.

Έχω περάσει από Εγκλήματα, από Είσαι το ταίρι μου κι άλλες δουλειές. Στα τελευταία 22 χρόνια πρέπει να έχω κάνει περίπου έξι σειρές. Αγαπώ πολύ την τηλεόραση κι επειδή την αγαπώ δεν θέλω αυτή η αγάπη μου να τελειώσει με το να κάνω μια λάθος κίνηση. Να ξέρω όταν θα βρεθούμε ξανά να είναι με κάτι πολύ όμορφο, με κάτι το οποίο δεν θα πω ότι το έκανα μόνο για τα λεφτά» ανέφερε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.