Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν είχε γίνει καμία συζήτηση για τις Άγριες Μέλισσες»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις δύο σειρές που συμμετέχει στην ΕΡΤ ενώ δεν έκρυψε την έκπληξη του για τη συμμετοχή της Βικτόρια Χίσλοπ στο Dancing with the stars.

«Φέτος θα συμμετάσχω σε μια καινούργια παραγωγή της ΕΡΤ, βασισμένο στο βιβλίο «Καρτ Ποστάλ» της Βικτόριας Χίσλοπ. Επίσης, μπορεί να μου φυλάνε πάλι ως έκπληξη στο τέλος της σεζόν να υπάρξω πάλι με παρουσία και όχι μόνο ως φωνή στα Καλύτερα μας Χρόνια» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Όταν, δε, ενημερώθηκε πως η συγγραφέας θα βρεθεί στο… Dancing with the stars, δεν έκρυψε την έκπληξη του! «Αλήθεια; Από εσάς το μαθαίνω. Τι ωραίο… Τι ωραίο… Τι ωραίο με την έννοια ότι χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με ενέργεια, πάθος και αγάπη για τη ζωή. Εγώ αυτό το χειροκροτώ έτσι κι αλλιώς».

Όσον αφορά τη φημολογούμενη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραδέχθηκε: «Τι να πω… Όχι, δεν είχε γίνει καμία συζήτηση. Χαίρομαι που η μυθοπλασία πάει τόσο καλά στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά ευτυχία για όλους. Επιτέλους αρχίζει να φαίνεται η πραγματική αξία των πραγμάτων και είναι καιρός τα ριάλιτι να κάνουν λίγο στην μπάντα».

«Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος, έτσι κι αλλιώς, θέλει να τρέφεται. Μπορεί να βαρέθηκε με τα ριάλιτι και ευτυχώς για μένα γιατί έτσι τυς γύρισε την πλάτη αλλά ουσιαστικά έδωσε την αξία που πρέπει σε αυτό που αρχίζει να ανθίζει στην τηλεόραση».