Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Θυμάμαι μια λεπτομέρεια για τους Απαράδεκτους»

Βασίλης Χαλακατεβάκης

Επίσης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αποκαλύπτει για την... πολυκατοικία του σίριαλ!

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε για άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς «Οι απαράδεκτοι» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την Παρασκευή στο MEGA.

‘Όλα τα γυρίσματα που κάναμε ήταν αστεία, με την έννοια πως υπήρχε μια αθωότητα. Όλο το πράγμα ήταν αθώο, ελαφρύ και όμορφο. Με τα περισσότερα παιδιά ήμασταν και στην παράσταση μαζί οπότε είχαμε μια συνεχή επαφή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Επίσης, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης πρόδωσε πως «η πραγματική πολυκατοικία που ζούσαν οι Απαράδεκτοι ήταν κοντά στο γραφείο μου. Πολύς κόσμος νόμιζε ότι βρισκόταν όντως στην οδό Αδάμαντος και έψαχναν να την βρουν. Τα εσωτερικά γυρίσματα βέβαια ήταν στο στούντιο Άλφα».

«Θυμάμαι μια λεπτομέρεια για την σειρά. Τα τρία πρώτα επεισόδια δεν είχαν πάει τόσο καλά και υπήρχε μεγάλη γκρίνια. Από το τέταρτο επεισόδιο όμως και μετά έγινε ο κακός χαμός»

«Είχε συζητηθεί κατ’ επανάληψη να επιστρέψει η σειρά αλλά νομίζω πως, όχι μόνο η Δήμητρα αλλά όλοι μας, δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε από τη στιγμή που υπήρχε η απώλεια του Βλάση. Οι απαράδεκτοι ήταν η συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς όλα τα μέλη δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.