Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Στάθηκα στα πόδια μου, είπα ότι θα κάνω τον αγώνα μου κι ότι αν βγω νικητής βγήκα»

Βασίλης Χαλακατεβάκης

"Το έχω σκεφτεί γιατί έχω δει πάρα πολλούς μετά από εμένα που δεν κατάφεραν να νικήσουν" είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη στάση που κράτησε απέναντι στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Για άλλους δεν έχω κάνει ηρωικές πράξεις, αλλά έχω κάνει για εμένα. Στάθηκα στα πόδια μου στις δύσκολες στιγμές που πέρασα και δεν μετέδωσα άγχος σε κανέναν γύρω μου, αλλά αντιμετώπισα την όλη κατάσταση σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλει μεγάλο αγώνα να πατήσεις στα πόδια σου. Λες ότι εγώ είμαι καλά, θα κάνω τον αγώνα μου κι αν βγω νικητής βγήκα, αν δεν βγω όπως κι άλλοι άνθρωποι θα αποχαιρετίσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Είναι τόσο απλό» δήλωσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Το έχω σκεφτεί γιατί έχω δει πάρα πολλούς μετά από εμένα που δεν κατάφεραν να νικήσουν. Είναι κάτι φυσιολογικό, δεν νικούν όλοι. Σημασία έχει το ταξίδι. Δεν ξέρω αν ήμουν συνειδητοποιημένος, τουλάχιστον το πάλεψα. Από εκεί και πέρα αλλάζει η ζωή σου και καθετί που το αντιμετωπίζεις, το αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία, ηρεμία και να μην τα μεγαλοποιείς μέσα σου και να μην κάνεις τα πράγματα πολύ σημαντικά και τα πολύ σημαντικά απλά» πρόσθεσε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.