Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Είχαμε καλεσμένους την Αρβανιτάκη και τον Παπακωνσταντίνου, ήταν αμήχανες οι στιγμές»

Βασίλης Χαλακατεβάκης

«Έχω ευεργετηθεί από κάποιες επιλογές ρόλων. Ήμουν τυχερός, παρόλο που δεν ήμουν πιεστικά φανατικός στη δουλειά», παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις αναμνήσεις του από τη θρυλική σειρά «Οι Απαράδεκτοι», με την οποία έγινε ευρύτερα αγαπητός στο κοινό, αλλά και για τη γενικότερη πορεία του στον χώρο της υποκριτικής.

«Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να φαίνεσαι οικείος στο κοινό, δεν ξέρω αν είναι ταλέντο. Βγαίνει ως φυσική διεργασία από μέσα μου, το έχω δουλέψει πολύ. Έχω ευεργετηθεί και από κάποιες επιλογές ρόλων ως προς αυτό», δηλώνει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Ήμουν τυχερός, παρόλο που δεν ήμουν πιεστικά φανατικός στη δουλειά. Ό,τι έχω κάνει ωστόσο είχε έναν χαρακτήρα», παραδέχεται ο ηθοποιός αμέσως μετά.

Σε σχέση με τους Απαράδεκτους και τη γεύση που του άφησε η συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά μετά από 30 χρόνια, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά: «Έχω γίνει γραφικός μέσα από αυτή τη σειρά. Το να μιλάς για αυτό το πράγμα 30 χρόνια μετά είναι κάπως».

«Έτυχε να δω λίγο από το πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, που είχε γίνει μεγάλος χαμός τότε, ξαφνιάζομαι με τον εαυτό μου. Κάνω την αυτοκριτική μου, γέλαγα με μένα και με τα λάθη μου», εξομολογείται στη συνέχεια.

«Είχαμε καλεσμένους την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ήταν λίγο αμήχανες οι στιγμές που συμμετείχαν, το να ενταχθούν στο σκετς με ένα τραγούδι τους. Παρόλα αυτά γκέλαρε το πράγμα», αποκαλύπτει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης για το εορταστικό επεισόδιο των Απαράδεκτων.