Βασίλης Αθανασόπουλος: «Πρέπει να έχεις γερό στομάχι για τα αρνητικά»

Βασίλης Αθανασόπουλος

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος από τη "Γη της ελιάς" αποκαλύπτεται...

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Βασίλης Αθανασόπουλος, το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή την συμμετοχή στην καθημερινή σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Μέσα σε όλα, δε, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κωνσταντάκη στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά και στο πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια.

«Με την Αφροδίτη Λιάντου ταιριάξαμε πάρα πολύ, κάνουμε πλάκα. Έχουμε λυθεί μεταξύ μας γιατί και ο σκοπός ήταν οι δυο ρόλοι να έχουν μια πιο χαλαρή σχέση και τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά» δήλωσε, αρχικά ο Βασίλης Αθανασόπουλος για τη συμπρωταγωνίστριά του στη «Γη της Ελιάς».

«Άφησα την οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων για τη δραματική σχολή», είπε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σχετικά με το αν σκέφτεται να ασχοληθεί παράλληλα με το τραγούδι, ο ίδιος απάντησε ότι «συνδυάζεται το τραγούδι και η υποκριτική, αλλά δε θα ήθελα να γίνω τραγουδιστής».

«Στα αρνητικά σχόλια προσπαθείς να έχεις ένα γερό στομάχι, να μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν, να σε κάνουν καλύτερο. Εξαρτάται όμως» συμπλήρωσε, τέλος, ο Βασίλης Αθανασόπουλος.