Βασιλική Ζαρόκωστα: Καταγγέλλει για το GNTM – «Δεν ήταν αξιοκρατικός ο διαγωνισμός…»

GNTM

«Έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους».

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Ζαρόκωστα, την οποία είδαμε όλοι στις οντισιόν του GNTM, όταν είχε μπει στους κριτές μαζί με την αδελφή της. Όπως τονίζει η ίδια, ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός και εξηγεί γιατί το πιστεύει.

«Εγώ πήγα για να υποστηρίξω την Κατερίνα, την αδερφή μου. Και στη συνέχεια μου είπαν να δηλώσω κι εγώ συμμετοχή για να είμαστε και οι δύο μαζί. Εγώ δεν ήθελα, απλά στη συνέχεια με επηρέασε και η Κατερίνα, να είμαστε μαζί, στον ίδιο χώρο, κι έτσι εμφανίστηκα κι εγώ μπροστά στους κριτές. Πιστεύω ότι η τηλεόραση θέλει να προβάλλει συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που θέλει να ανεβάσει τα νούμερα.

Και συγκεκριμένα πιστεύω ότι εμείς, έτσι όπως γυρίστηκε κι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το μόνο που κάνανε ήταν απλά να ανεβάσουν τα νούμερά τους, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Δεν θα το ξαναέκανα. Όπως είπα και δημόσια στους κριτές, εγώ δεν ζητώ ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τα φώτα… Πιστεύω πως ο διαγωνισμός δεν είναι αξιοκρατικός.

Γιατί γενικά φώναζαν με τα μικρά τους ονόματα κάποια κορίτσια, ήταν λίγο το χρονικό διάστημα που μπορείς να μάθεις από τα 2000 άτομα και να τα φωνάζεις με το μικρό τους όνομα. Αυτά τα κορίτσια πέρασαν στην επόμενη φάση», είπε η Βασιλική Ζαρόκωστα.