Βασιλική Τρουφάκου: «Όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία σε δουλειά»

Βασιλική Τρουφάκου

«Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα γίνει αυτό στο μέλλον», λέει η Βασιλική Τρουφάκου.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Τρουφάκου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει βιώσει, και τις άσχημες συνεργασίες.

«Εξεπλάγησαν για πολύ λίγο οι γονείς μου, αλλά σίγουρα μπορεί να στεναχωρήθηκαν όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός και θα αφήσω τις σπουδές ως πολιτικός μηχανικός. Δε μου έχει τύχει να μην έχω χρήματα να περάσω το μήνα, αλλά έχει τύχει να πω “όχι” σε οτιδήποτε πέρα από τα βασικά, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που έχουν περάσει πιο δύσκολα.

Έχω δουλέψει για λίγο κάνοντας μαθήματα υποκριτικής, προετοιμασίες για το Εθνικό, έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, αλλά και ως πολιτικός μηχανικός, έχω δουλέψει λίγο πολύ σε πολλές δουλειές, βοηθάω και τον αδερφό μου που είναι και αυτός πολιτικός μηχανικός», είπε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Μιλώντας για κακές συνεργασίες που έχει βιώσει, η Βασιλική Τρουφάκου είπε: «Όλοι είχαμε κακή συνεργασία, όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία. Δεν έχει τύχει, όμως, να φύγω από συνεργασία που με έχει δυσκολέψει, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν θα γίνει αυτό στο μέλλον».

Κλείνοντας, η Βασιλική Τρουφάκου ανέφερε: «Μέσα από τα social media δε με φλερτάρουν, δεν ανοίγω και εγώ κουβέντα, αλλά μου στέλνουν και διάφορα».