Βασιλική Τρουφάκου: «Μου έστελναν μηνύματα να πεθάνω μετά την ανάρτηση μου για το εμβόλιο»

Βασιλική Τρουφάκου

Όσα είπε η Βασιλική Τρουφάκου στη Super Κατερίνα.

Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα με αφορμή τη νέα παράσταση στο Εθνικό Θέατρο στην οποία πρωταγωνιστεί. Η όμορφη ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην ανάρτηση που έκανε για τον εμβολιασμό κατά της COvid – 19 καθώς και την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Βασιλική Τρουφάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά την ανάρτηση που έκανα για το εμβόλιο δέχθηκα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Στα αρνητικά δέχθηκα μέχρι να πεθάνω, να πάθω κακό και θα βγάλω ουρά από το εμβόλιο».

«Στις πρόβες δεν έχουμε βγάλει την μάσκα ούτε μια στιγμή και ανεβαίνουμε σε μια εβδομάδα. Έχει έρθει και γιατρός και έχει εγκρίνει ότι είναι σωστές οι αποστάσεις και μόνο σε ελάχιστες στιγμές αυτό αλλάζει, όπως αφήνει το πρωτόκολλο, όπου αυτό είναι αναγκαίο».

«Ένας άνθρωπος που έχει παραβατική συμπεριφορά, ή κρατείται και είναι κατηγορούμενος και έχει κάτι να δώσει, είναι καλό που το κάνει και μέσα στις φυλακές. Γενικώς τα σωφρονιστικά ιδρύματα πιστεύω πως πρέπει να λειτουργούν σαν χώροι που να μην βασανίζονται οι άνθρωποι εκεί. Αντιθέτως. Όποιος και αν είναι ο κρατούμενος δικαιούται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες κράτησης» συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.