Βασιλική Τρουφάκου: Η »Μυρτώ» από το Κάτω Παρτάλι μιλάει για την επιτυχία της σειράς και τον έρωτα!

Μιλάει για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, το «Κάτω Παρτάλι», τις οικονομικές της απολαβές, τους έρωτες που ζει και τις δύσκολες στιγμές της.

 Μέχρι τώρα έκανε μόνο θέατρο και την ήξεραν κυρίως οι θεατρόφιλοι, οι θεατρικοί παραγωγοί, οι σκηνοθέτες. Σήμερα, πρωταγωνιστεί στην πιο εμπορική σειρά της φετινής σεζόν, υποδύεται τη «Μυρτώ», την τηλεοπτική σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και κάνει μεγάλη επιτυχία. Η Βασιλική συστήνεται στο«Down Town» Κύπρου και μιλάει στον Αλέξανδρο Πρίφτη για τη ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, το «Κάτω Παρτάλι», τις οικονομικές της απολαβές, τους έρωτες που ζει και τις δύσκολες στιγμές της.

Για πες, τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Κάτω Παρτάλι»;
Θα δείτε μία συνάντηση που θα ανατρέψει πολλά. Για πρώτη φορά, η Μυρτώ θα συναντηθεί με τον Βλάσση, τον τύπο από το χωριό που είναι ερωτευμένος μαζί της, και θα της μιλήσει για πολλά πράγματα. Ακόμα θα δείτε όλα αυτά που θα πάθουν οι τρεις -ο Μανώλης, η Βίβιαν και ο Τσιμιτσέλης- στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στο «Κάτω Παρτάλι». Έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, αλλά θα συμβούν αρκετά ακόμα… (γελάει).

Αλήθεια, πιστεύεις ότι είναι άδικο για κάποιον που είναι χρόνια στο θέατρο, να αναγνωρίζεται ξαφνικά από το ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχία ενός σίριαλ, μέσα σε 6 επεισόδια;
Κοίτα, άδικο δεν είναι, γιατί δεν ξέρω τι προσδοκίες έχει ο οποιοσδήποτε ηθοποιός από αυτό το επάγγελμα. Ξέρεις, υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που τους αρέσει να παραμένουν «αθόρυβοι», να μην ακούγεται το όνομά τους και να δουλεύουν πιστά στο θέατρο. Άλλοι λατρεύουν την τηλεόραση και άλλοι προσπαθούν, όσο γίνεται, να τα συνδυάσουν με έναν τρόπο. Προσωπικά αγαπώ πάρα πολύ το θέατρο, από εκεί ξεκίνησα, και τώρα με τη σειρά περνάω υπέροχα. Είναι μία έντονη εμπειρία που φροντίζω να τη ζω στο έπακρο. Την τηλεόραση την είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, δεν την προσδοκούσα, αλλά δεν το απέκλεια κιόλας.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο TLIFE