Βασιλική Νταντά: «Από το στρες έπαθα ψωρίαση! Ήμουν στην πίστα και θυμάμαι να γελάνε από κάτω»

Βασιλική Νταντά

«Ετοιμαζόμουν να βγω στην πίστα κι έβαφα τα χέρια μου και τα πόδια μου για να μην φαίνεται η ψωρίαση. Τη μέρα πάντα φορούσα παντελόνια…».

Την Βασιλική Νταντά φιλοξένησε σήμερα στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ψωρίασης που αντιμετώπιζε πριν πολλά χρόνια, αλλά και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Από το στρες, το άγχος, έπαθα ψωρίαση. Και καλοκαίρι να ήταν φορούσα μακρυμάνικα. Ετοιμαζόμουν να βγω στην πίστα κι έβαφα τα χέρια μου και τα πόδια μου για να μην φαίνεται η ψωρίαση. Τη μέρα πάντα φορούσα παντελόνια, δεν πήγαινα για μπάνιο τόσο συχνά ή δεν θα πήγαινα με ανθρώπους που δεν ξέρω γιατί ντρεπόμουν να εμφανίσω σημεία του σώματός μου, υπήρχε παντού. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα.

Σε ένα νοσοκομείο που είχα πάει με είχαν αποθαρρύνει, μου είχαν πει ότι δεν φεύγει, κι έφυγα κλαίγοντας. Ήμουν στην πίστα και θυμάμαι να γελάνε από κάτω, να λένε… κοίτα αυτό, κοίτα εκείνο στο χέρι της, στο πόδι της. Τα έβλεπα εγώ αυτά την ώρα που τραγουδούσα και μου χαλούσε η διάθεση. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια πριν. Υπέφερα από αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Βασιλική Νταντά.

Δείτε όλα όσα είπε η Βασιλική Νταντά…

Σοφία Βογιατζάκη: “Λύγισε” μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1! Συγκινημένη η ηθοποιός εξομολογήθηκε…