Βασιλική Μιλλούση: «Περάσαμε πολλά σκαμπανεβάσματα με τον Λευτέρη, έτσι ωριμάζει μια σχέση»

βασιλική Μιλλούση

"Εγώ ήμουν προς το τέλος της καριέρας μου ενώ ο Λευτέρης στην άνθιση του, οπότε έπρεπε να διαχειριστώ αυτές τις δυο αντικρουόμενες καταστάσεις" εξομολογήθηκε η Βασιλική Μιλλούση.

Στην Τζένη Θεωνά επέλεξε να παραχωρήσει η Βασιλική Μιλλούση μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Μαμα-δες της δημόσιας τηλεόρασης. Η γοητευτική πρωταθλήτρια της ενόργανης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον αγαπημένο της, Λευτέρη Πετρούνια δίχως να διστάσει να αναφερθεί με ειλικρίνεια στο διάστημα που οι δυο τους βρίσκονταν σε απόσταση.

Ειδικότερα, η Βασιλική Μιλλούση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Λευτέρη ζήσαμε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Επειδή έχουμε και το μια διαφορά ηλικίας, πέντε χρόνια είμαι εγώ μεγαλύτερη, στην αρχή για μένα υπήρχε η σκέψη πως «είναι μικρούλης», «καλά θα περάσουμε αλλά μέχρι εκεί και δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά παραπάνω». Εκείνος ήταν μικρός ενώ εγώ ήμουν ώριμη πια γυναίκα! Με διέψευσε όμως πάρα πολύ. Εγώ είχα μόνο το θέμα στην αρχή, επειδή είχα αυτό σαν σκέψη, δεν τον έπαιρνα πολύ στα σοβαρά ενώ αυτός ήταν σίγουρος από την πρώτη στιγμή και μου είχε πει πως θα με παντρευτεί».

«Σήμερα μάλιστα μου το λέει κιόλας, «εγώ στο είχα πει από την πρώτη στιγμή πως θα σε παντρευτώ». Περάσαμε όμως από πολλά σκαμπανεβάσματα και έτσι ωριμάζει μια σχέση».

«Το γεγονός πως και οι δυο κάναμε πρωταθλητισμό ήταν ένας δύσκολος παράγοντας στη σχέση μας. Δυο αθλητές που εξελίσσονταν παράλληλα με αντίθετες προσδοκίες σε διαφορετική φάση της ζωής μας. Δηλαδή εγώ ήμουν προς το τέλος της καριέρας μου ενώ ο Λευτέρης ήταν στην άνθιση του. Όταν λοιπόν κατάφερα να διαχειριστώ εγώ αυτές τις δυο αντικρουόμενες καταστάσεις, άρχισα να τον στηρίζω απόλυτα. Πάντα τον στήριζα αλλά και πάντα είχα μια αναστολή πως «ναι, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα». Στεναχωριόμουν για μένα και χαιρόμουν για αυτόν. Οπότε ήταν δύσκολο να διαχειριστώ αυτές τις δυο καταστάσεις» παραδέχθηκε νωρίτερα η Βασιλική Μιλλούση στο γυναικείο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.