Βασιλική Μιλλούση: «Έχουμε ζήσει την απογοήτευση με τον Λευτέρη ότι δεν αναγνωρίστηκαν κάποιοι κόποι»

Βασιλική Μιλλούση

«Στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη», λέει η Βασιλική Μιλλούση.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη έδωσε η Βασιλική Μιλλούση. Η γνωστή πρωταθλήτρια της ενόργανης μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

«Ο πρωταθλητισμός είναι μόνο δυσκολίες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Κάθε μέρα γυρίζω στο σπίτι εξουθενωμένη, το πρώτο μέλημά μου όμως είναι να μην στερήσω τίποτα από την προσοχή των παιδιών μου. Σχετικά με τον πρωταθλητισμό, για τα παιδιά μου θα το σκεφτώ. Αν δω ότι το θέλουν και οι ίδιες πολύ, θα είμαι δίπλα τους να τις στηρίξω σε όποια δυσκολία», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Αναφερόμενη στην καριέρα της ιδίας και του συζύγου της, η Βασιλική Μιλλούση είπε: «Στην Ελλάδα ο αθλητισμός είναι μόνο για τον χρυσό Ολυμπιονίκη. Έχουμε ζήσει πάρα πολλές φορές την απογοήτευση με τον Λευτέρη ότι δεν αναγνωρίστηκαν κάποιοι κόποι μας. Είχα χτυπήσει άσχημα αλλά επέστρεψα στον πρωταθλητισμό για να γίνω role model για πολλές γυναίκες».

Όσο για το πόσο άλλαξε ο γάμος τη ζωή της, η Βασιλική Μιλλούση είπε: «Είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Λευτέρη, είχε γίνει χαμός με τον κρυφό γάμο. Ο Λευτέρης δεν ήθελε να κοινοποιήσουμε τον γάμο μας».