Βασίλειος Κωστέτσος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το νέο αίμα, όλοι θέλουν να το… ρουφήξουν»

Βασίλειος Κωστέτσος

"Δεν φταίει ο Στέφανος για αυτό. Τους ανεβάζει την τηλεθεάση, τους ανεβάζει τα πάντα", σχολιάζει ο γνωστός σχεδιαστής για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δεν είχε αλλά και για την άποψή του γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Τον γνωστό σχεδιαστή μόδας συνάντησε σε βραδινή του έξοδο η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη.

«Ευτυχώς δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις φέτος, γιατί απ’ ό,τι βλέπω από τηλεθέαση πηγαίνουν όλα χάλια δυστυχώς. Δηλαδή τραγικές τηλεθεάσεις στα ριάλιτι και σε όλα αυτά, κάτι 7%. Δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι που θα είχε κακή τηλεθέαση, να επωμιστώ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος στον φακό του ΟΡΕΝ.

Ωστόσο, όταν η ρεπόρτερ θέλησε να τον ρωτήσει για την φετινή τηλεοπτική αποχή της Βίκυς Καγιά, ο γνωστός σχεδιαστής αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο. «Μη με ρωτάτε… κάτι άλλο;», αρκέστηκε να πει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Σε ερώτηση για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και το γεγονός ότι απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολιάζει: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας ωραίος άνδρας, ένας νέος πολιτικός, νέος στη σκηνή. «Fresh blood», που λέμε, θέλουν να τον ρουφήξουν όλοι με το καλαμάκι και πουλάει».

«Έχει ένα αστέρι από πάνω του και πουλάει. Δεν φταίει ο Στέφανος για αυτό. Όλοι ασχολούνται μαζί του, γιατί τους πουλάει. Τους ανεβάζει την τηλεθεάση, τους ανεβάζει τα πάντα», καταλήγει ο Βασίλειος Κωστέτσος.