Βασίλειος Κωστέτσος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν ξέρω για ποιο bullying μιλάει, ίσως ενοχλεί ο τρόπος που εκφράζεται στην εκπομπή του»

Κωστέτσος Λιάγκας

"Ο κύριος Λιάγκας δέχεται bullying ή ο κύριος Κασσελάκης; Γιατί ο κύριος Κασσελάκης σίγουρα δέχεται bullying από τους πάντες".

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (15/11) και απάντησε στις ερωτήσεις των ρεπόρτερς για τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μου φαίνεται καταπληκτικός ως πολιτικός. Για να μην παρεξηγηθούμε, βέβαια, εγώ δεν ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, είμαι ουδέτερος, αν και έχω απόψεις», δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι το νέο αίμα, εκφράζει νέες απόψεις σύμφωνες με τη γενιά την τωρινή, τη νεολαία. Εννοείται πως θα ήθελα να τον ντύσω. Έχει φανταστικό σώμα, είναι ίδιος με τον Μπεν Άφλεκ», συμπληρώνει ο γνωστός σχεδιαστής.

«Ο κύριος Λιάγκας δέχεται bullying ή ο κύριος Κασσελάκης; Ο κύριος Κασσελάκης σίγουρα δέχεται bullying από τους πάντες. Όλος ο πολιτικός κόσμος έχει πέσει να τον φάει. Δέχεται bullying και για τις πολιτικές του αποφάσεις αλλά και για τις προσωπικές του επιλογές», σχολιάζει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Δεν ξέρω για ποιο bullying μιλάει αλλά ίσως ενοχλεί ο τρόπος που εκφράζεται και απαντάει μέσα από την εκπομπή του σε διάφορους. Σε κάποιες από τις τοποθετήσεις του συμφωνώ», επισημαίνει ο Βασίλειος Κωστέτσος κλείνοντας τις δηλώσεις του.