Βάσια Τριφύλλη: «Ο Γιώργος Νταλάρας είναι καβαλημένος, πιστεύει ότι αυτός είναι μόνο και κανένας άλλος»

Βάσια Τριφύλλη

"Διεκδικεί δηλαδή την ποιότητα μόνο για την πάρτη του! Δεν γεννιέσαι για να πιστεύεις κάτι τέτοιο" εξηγεί η Βάσια Τριφύλλη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάσια Τριφύλλη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ντόρο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και το… δύσκολο κείμενο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο First Dates.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το πιστεύω ότι ο Γιώργος Νταλάρας έκανε αυτή τη συμπεριφορά. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι και οι δημοσιογράφοι, τον έχουμε λατρέψει. Τον κρατούσαμε όλοι στον αφρό. Την ποιότητα όμως την διεκδικεί ο Γιώργος και αυτό φαίνεται από όλη την παρουσία του».

«Διεκδικεί δηλαδή την ποιότητα μόνο για την πάρτη του. Συν του ότι είναι καβαλημένος και πιστεύει ότι αυτός είναι μόνο και κανένας άλλος! Δεν γεννιέσαι για να πιστεύεις κάτι τέτοιο».

«Στο First Dates τι κάνει η Ζενεβιέβ; Κρυφακούει; Έχει δύσκολο κείμενο! Εδώ γελάνε» αναφώνησε, παράλληλα, η Βάσια Τριφύλλη γελώντας για το ριάλιτι της αγάπης που παρουσιάζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.