Βάσια Τριφύλλη: «Δεν μπορώ να το πω, είναι κομμένη αυτή λέξη και αρχίζει από μι»

Βάσια Τριφύλλη

"Ο ηθοποιός έχει μάθει να εκτίθεται είτε στο θέατρο είτε στο ραδιόφωνο είτε όπου θες ενώπιον ξένων ανθρώπων" δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο Breakfast@star και στην Μυρσίνη Κόντου για το Ραντεβού στα Τυφλά και αν οι ηθοποιοί μπορούν να γίνουν παρουσιαστές.

«Μου λείπει ώρες ώρες η τηλεόραση, μου λείπει ο εαυτός μου. Βλέπω ακόμα και τις διαφημίσεις. Τα κρατώ όλα από το Ραντεβού στα Τυφλά. Ακόμα και τα ρούχα μου, που μου κάνουν ακόμα. Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάντοτε και στα πιο πολλά που έχει κάνει, εκτός από το Ραντεβού στα Τυφλά γιατί νομίζω και συγγνώμη που θα το πω έτσι, ότι δεν το έκανε κανείς ποτέ καλύτερα από εμένα» ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

«Δεν μπορώ να το πω, είναι κομμένη αυτή λέξη και αρχίζει από μι. Ο ηθοποιός έχει μάθει να εκτίθεται είτε στο θέατρο είτε στο ραδιόφωνο είτε όπου θες ενώπιον ξένων ανθρώπων. Εγώ δεν ξέρω να κάνω καλές συνεντεύξεις. Ξέρω όμως να ακούω. Αν μου δίνεις καλή πάσα, θα ήμουν ζώο να μην την αρπάξω και να γίνει το αλισβερίσι» συνέχισε η Βάσια Τριφύλλη.