Βάσια Παναγοπούλου: «Όταν πήρα απόσταση, αναρωτιόμουν πως άφησα τον εαυτό μου να το κάνει αυτό»

Βάσια Παναγοπούλου

"Πέρασα ένα διάστημα, που δεν ήξερα αν έφτασα στην αντίπερα όχθη" είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη στο Πάμε Δανάη το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον τρόπο που χειριζόταν κάποια πράγματα στο παρελθόν.

«Θεώρησα εσφαλμένα όπως και η Ασπασία (σ.σ. ο ρόλος της στη Γη της Ελιάς) ότι η απόδειξη της αγάπης είναι να υποχωρήσω σε πράγματα που δεν με ευχαριστούσαν καθόλου και που όταν πήρα απόσταση από αυτά αναρωτιόμουν πως άφησα τον εαυτό μου να το κάνει αυτό. Νομίζω ότι είναι χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν νιώθεις ότι είναι πολύ καλό για εμένα αυτό που μου συμβαίνει, ότι παραείναι καλό.  Το αξίζω πραγματικά; Αρχίζει και υποχωρεί η αξιοπρέπεια. Εγωισμός δεν υπάρχει όταν είμαστε ερωτευμένοι» εξομολογήθηκε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Μπορεί λανθασμένα να λάβεις μήνυμα στο κεφάλι σου ότι τώρα εγώ δείχνω ότι τον αγαπώ τον άλλον, ενώ δεν είναι έτσι. Το να μην αναγνωρίζεις την προσωπικότητά σου, είναι πολύ μειωτικό. Πέρασα ένα διάστημα, που δεν ήξερα αν έφτασα στην αντίπερα όχθη. Πήρα τέτοια απόσταση άμυνας για να μη συμβεί αυτό, που φοβάμαι μήπως έγινα παραπάνω αυστηρή από όσο πρέπει» συνέχισε η Βάσια Παναγοπούλου.