Βάσια Παναγοπούλου: «Μου έχουν ρίξει λάσπη με το κιλό, έχω ακούσει πραγματικά τέρατα»

Βάσια Παναγοπούλου

"Στεναχωριόμουν πάρα πολύ και το έπαιρνα μέσα μου πολύ κατάκαρδα" εξομολογήθηκε η Βάσια Παναγοπούλου.

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Βάσια Παναγοπούλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο κανάλι. Με αφορμή τη συμμετοχή στην τρίτη σεζόν του σίριαλ «Γη της ελιάς», μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στον καλλιτεχνικό χώρο μέχρι σήμερα.

Ειδικότερα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν ρίξει πολλή λάσπη όλα αυτά τα χρόνια, βεβαίως. Με το κιλό! Όταν ξεκίνησα, γιατί ξεκίνησα και μικρή, στεναχωριόμουν πάρα πολύ και τα έπαιρνα όλα πολύ κατάκαρδα. Με τον καιρό όμως άρχισα να γίνομαι πιο δυνατή και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορούμε να απαιτούμε από όλο τον κόσμο να έχει την καλύτερη ιδέα για εμάς, δεν γίνεται. Αυτό το «σε όποιον αρέσουμε» το είπα εντελώς κάποια στιγμή».

«Δεν μου αμφισβήτησε ποτέ κανείς το πόσο καλή είμαι στη δουλειά μου οπότε και δεν απαιτώ από κανέναν άλλον να έχει την πραγματική εικόνα για μένα, την οποία έχουν προφανώς οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται και με γνωρίζουν. Δεν με πειράζει όμως. Με τον καιρό έγινα πιο δυνατή σε αυτό».

«Παλαιότερα στεναχωριόμουν πάρα πολύ και το έπαιρνα μέσα μου πολύ κατάκαρδα. Με πείραζε βαθιά δηλαδή αυτό. Έχω ακούσει τέρατα, πραγματικά» συμπλήρωσε, ακόμα, η Βάσια Παναγοπούλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.