Βάσια Παναγοπούλου: «Γι’ αυτό αντικατέστησα τον Γιώργο Παρτσαλάκη στο θέατρο»

Βάσια Παναγοπούλου

"Προχωράμε με μια εξαιρετική συγκυρία και επιλογή"

Την Βάσια Παναγοπούλου φιλοξένησε, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να αντικαταστήσει κυριολεκτικά στο… και ένα τον Γιώργο Παρτσαλάκη από την παράσταση «Ξενοδοχείο ο παράδεισος» στο θέατρο Alhambra.

Ειδικότερα, η Βάσια Παναγοπούλου ανέλαβε από το καλοκαίρι την επιμέλεια του συγκεκριμένου θεατρικού χώρου ενώ πρωταγωνιστεί και στην κωμική παράσταση. Μαζί της, βεβαίως, ο καλός της φίλος και συνάδελφος, Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Ο ανάδρομος…» αναφώνησε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το τι συνέβη και προχωράει σε αυτή την αλλαγή η παράσταση.

«Χθες το βράδυ, ο Γιώργος με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «βγήκα από την μπανιέρα, γλίστρησα στα νερά του μπάνιου και έσπασα κνήμη και αστράγαλο»… Ευτυχώς είναι σε πολύ καλά χέρια ιατρικά αλλά φυσικά δεν μπορεί αυτό το διάστημα να παίξει στην παράσταση» σημείωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Προχωράμε με μια εξαιρετική συγκυρία και επιλογή που είναι ο Παύλος Κοντογιαννίδης» συνέχισε η ηθοποιός, προσθέτοντας: «Πολύ σπουδαίος ηθοποιός και είναι χαρά μου που θα συμπράξουμε».

«Έχουμε αυτή την εξέλιξη και ευτυχώς ξεκινάμε την ερχόμενη εβδομάδα, αυτή την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο δεν θα παίξουμε» κατέληξε η Βάσια Παναγοπούλου.