Βαρβάρα Καρά: «Έχω δεχτεί σεξουαλική βία από πασίγνωστο ηθοποιό»

Βαρβάρα Καρά

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός Βαρβάρα Καρά.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Βαρβάρα Καρά, η οποία εξομολογήθηκε και τη δική της “εμπειρία” με τη σεξουαλική βία που δέχτηκε από πασίγνωστο ηθοποιό.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική βία παρασκηνιακά, εν ώρα παράστασης και στα διαλείμματα. Με άγγιζε συνεχώς, εγώ αντιδρούσα. Η επόμενη κίνησή του ήταν να μου γλείψει το λαιμό, τον έσπρωξα και του είπα ότι την επόμενη φορά θα του δώσω μπουνιά. Η απάντησή του ήταν χυδαία λόγια. Δεν μπορώ να ξεστομίσω τα όσα έλεγε, με έφερνε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση διότι αυτός ήθελε απλά να καλύπτει τις σεξουαλικές του ορέξεις κι εγώ δεν ήθελα. Κάποιες φορές μου κρατούσε μούτρα για 2-3 μέρες και δεν μου μιλούσε και μετά ξανά τα ίδια», είπε αρχικά η Βαρβάρα Καρά.

Στη συνέχεια, η Βαρβάρα Καρά πρόσθεσε: «Αυτό συνέβαινε για πάρα πολλούς μήνες. Δεν μπορούσα να το πω ποτέ σε κανέναν γιατί είχα το φόβο μη χάσω τη δουλειά μου, μην ειπωθούν πράγματα για μένα τα οποία δεν είναι αληθή. Είναι γνωστός ηθοποιός, αλλά δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του. Δεν μου είναι εύκολο. Το ήξεραν οι άνθρωποι του θιάσου γιατί το βλέπανε να γίνεται μπροστά τους. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες».