Βαγγέλης Περρής: «Θέλει ικανότητα να εξαφανίζει η Μαλέσκου το όπλο Survivor»

Βαγγέλης Περρής

"Καλή επιτυχία στην Ιωάννα Μαλέσκου σε ότι κι αν κάνει" τόνισε, με νόημα, ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις παλιές ιδέες που παραμένουν σε πρώτο πλάνο σήμερα στην τηλεόραση, την Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά πως «θα άλλαζα τις παλιές ιδέες στην τηλεόραση που είναι επανάληψη μιας συνταγής ανεπιτυχής. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές σαν το Big Brother, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές ψευτοερωτικές που τις βλέπεις για να διασκεδάσεις ενώ εκείνοι νομίζουν ότι τις βλέπεις γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την πορεία των ερώτων. Θεωρούν ότι ο τηλεθεατής είναι ένα πρόβατο που ότι κι αν του δώσεις θα τρέξει πίσω από αυτόν που το δίνει. Δεν ισχύει και καλό θα ήταν να το πάρουν χαμπάρι άπαντες».

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πλέον παραδοσιακή παρουσιάστρια. Δηλαδή ξέρει τα κόλπα, ξέρει που θα μιλήσει και ξέρει τις ισορροπίες. Μπορεί να βάλει σε τάξη δύο αγρίμια που έχει στο πάνελ της. Είναι δύναμη η Σταματίνα και όποιος δεν το εκτιμά, εκείνος θα χάσει».

«Καλή επιτυχία στην Ιωάννα Μαλέσκου σε ότι κι αν κάνει. Αυτά που προέκυψαν δεν τα έκανε με τον καλύτερο τρόπο ούτε ήταν και τα καλύτερα. Κατά βάθος… δεν την θαυμάζω, να είμαστε ειλικρινείς. Όχι, δεν την θαυμάζω! Απλώς εντυπωσιάζομαι γιατί είχε μια τεράστια ευκαιρία, που για να την εκμεταλλευτείς πρέπει να ιδρώσεις ουσιαστικά και όχι να βαφτείς για να μη φαίνεται το ίδρωμα. Θα πρέπει να ιδρώσεις. Νομίζω ότι την αντιμετώπισε με μια ευκολία» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN. «Όταν έχεις το Survivor, το οποίο κάνει 25% και έχεις αποκλειστικό υλικό, έχεις ένα όπλο στα χέρια σου. Για να το εξαφανίσεις αυτό το όπλο θέλει ικανότητα».