Βαγγέλης Περρής: «Ο Περικλής Κονδυλάτος αναλαμβάνει να κάνει outing για έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν του έχει δώσει το περιθώριο»

Περικλής Κονδυλάτος

"Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι μια υπόθεση και να κάνεις outing για ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα", λέει ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων για την επιλογή του να φωτογραφηθεί ως Ιησούς Χριστός. Ο Περικλής Κονδυλάτος, σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους συντελεστές της εκπομπής.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε τα εξής: «Το πρόβλημά της εκκλησίας και αυτών των θρησκόληπτων δεν είναι ότι φοράει ο συγκεκριμένος κύριος, που είναι απόλυτα σεβαστό πρόσωπο, κοσμήματα με τη μορφή του Χριστού. Το πρόβλημά τους είναι ότι δεν είναι ένα αντρικό πρότυπο που τους αρέσει, βγαίνει ένα αντρικό πρότυπο που δεν το εγκρίνουν. Αν το φορούσε κάποιος άλλος, που για τα δικά τους δεδομένα και τα δικά τους πρότυπα ήταν το αρσενικό όπως το είχαν στο μυαλό τους, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημά τους είναι ομοφοβικό, γιατί είναι ένα αντρικό πρότυπο που δείχνει να έχει αγκαλιάσει τη θηλυκή του υπόσταση σε ένα βαθμό. Αυτή είναι η γνώμη η δικιά μου. Για μένα, η ομοφοβία και το να επιτιθέμεθα ενάντια στις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων ή στο τι φανταζόμαστε, γιατί ο άνθρωπος δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αυτό και αν είναι το απόλυτο #metoo. Η ομοφοβία είναι εναντίον των γυναικών».

«Είπε ότι δεν είναι αρκετά άντρας σύμφωνα με τα πρότυπα που κάποιοι θα ήθελαν», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής:

«Μπαίνει ένα παράγοντας που δεν έχει μπει από κανέναν και τον βάζει μόνος του ο κ. Κονδυλάτος, προσδιορίζοντας τις επιλογές του μοντέλου που δεν έχει τεθεί από τον ίδιο. Δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι μια υπόθεση και να κάνεις outing για ανθρώπους που δεν σου έχουν δώσει το δικαίωμα. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή ο κ. Κονδυλάτος, μιλάει για τη σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου που δεν του έχει δώσει το περιθώριο να τοποθετηθεί για εκείνον. Αναλαμβάνει να κάνει outing για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν του έχει δώσει το περιθώριο ότι εσύ θα μιλήσεις για μένα, για τη σεξουαλικότητά μου ή για οτιδήποτε άλλο».