Βαγγέλης Περρής: Γιατί έφυγε από το ΟΛΑ; Το καρφί στη Μαρία Ηλιάκη

«Θεώρησα ότι τη 15η χρονιά θα πρέπει να αναδιαταχθώ και αυτό έκανα».

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στο «Πρωινό» για τους λόγους που τον οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας του με το «ΟΛΑ» και τον Θέμο Αναστασιάδη: «Δεν θα είμαι γιατί από την αρχή ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Δε σημαίνει ότι υπάρχει ανταγωνισμός ή κακή διάθεση με οτιδήποτε παλιό υπάρχει, ίσα ίσα είναι στενοί δεσμοί αγάπης, δεσμοί που διαρκούν.Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας για τη σχέση μου με τον Θέμο. ήταν δύσκολη απόφαση και πέρασε από χίλια κύματα. Τη μια στεναχωριόμουνα, την άλλη αποφάσιζα κάτι άλλο, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι η βασική μου επιθυμία. Θεώρησα ότι τη 15η χρονιά θα πρέπει να αναδιαταχθώ και αυτό έκανα».

Θα καλέσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή; «Ο Γρηγόρης παρακολούθησε ένα μεγάλο κομμάτι της πρόβας, παρακολούθησε όλη την εκπομπή. Κάνουμε μια εκπομπή καινούρια, στην εκπομπή αυτή είναι καλοδεχούμενοι άπαντες».

Ωστόσο, άλλη απάντηση έδωσε ο Βαγγέλης Περρής για την Μαρία Ηλιάκη: «Σε αυτό το είδος εκπομπής δε νομίζω ότι ταιριάζει καλεσμένη η Μαρία Ηλιάκη». Ποια ήταν η απάντηση της Μαρίας; «Είναι πολύ ωραίος με το μουσάκι του, δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί αυτές τις παλιές μεθόδους είναι τρομερό. Τώρα μιλάμε για τον Βαγγέλη που πέρυσι τσακωνόταν με τον Ουγγαρέζο και φέτος συνεργάζονται».