Βαγγέλης Περρής για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πάρα πολύ εύκολο να επιτεθείς σε μια γυναίκα όταν…»

«Προσωπικά δεν μου αρέσει. Είναι φτιαγμένη λάθος»

Ο δημοσιογράφος μιλάει στο MYtv και στον Χρήστο Κοσμίδη για τις εκπομπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ελεονώρας Μελέτη. Ποια είναι η άποψη του;

Πώς κρίνεται την προσπάθεια που κάνει φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Επί χαρακτήρος δεν μπορώ να βλέπω ότι φορτώνονται όλα τα κακά ενός μέσου, μιας οικογένειας σε ένα πρόσωπο και να το πετροβολούμε και να θεωρούμε ότι η εξαφάνιση αυτού του ανθρώπου θα αναβαθμίσει το μέσο. Είναι πάρα πολύ εύκολο να επιτεθείς σε μια γυναίκα όταν μάλιστα είναι και νεαρής ηλικίας ακόμη περισσότερο. Τώρα ως προς την ουσία της εκπομπής προσωπικά δεν μου αρέσει. Είναι φτιαγμένη λάθος. Μια φορά να τη δεις για λίγα λεπτά, είναι εμφανές ότι έχουν δοθεί λάθος ρόλοι και ότι δεν έχει μοιραστεί σωστά η τράπουλα. Και το πιστεύω αυτό ακράδαντα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δυνάμεις και αδυναμίες. Δεν μπορείς να κάνεις μια εκπομπή με τις αδυναμίες ή ακόμη και αν υπάρχουν θα πρέπει να δεις πως θα τις εκμεταλλευτείς ώστε να γίνουν η δύναμη σου. Νομίζω ότι ιθα πρέπει να το επαναπρογραμματίσουν και έχω την εντύπωση ότι με ψυχραιμία θα βελτιωθεί σαν πρόγραμμα.

Σας άρεσε η εικπομπή #Hashtag της Ελεονώρας Μελέτη στο ETV;

Θεωρώ ότι η εκπομπή αυτή ξεθυμαίνει όσο περνάει ο καιρός. Δεν ήταν αυτό που μας είχαν προετοιμάσει. Δηλαδή εκπομπή – όνειρο ζωής που θα αλλάξει τον τρόπο που και η Ελεονώρα θα κάνει τηλεόραση αλλά που και εμείς θα βλέπουμε τα  προγράμματα από εδώ και πέρα. Αυτό δεν προέκυψε. Είδα πράγματα που τα έχω δει σε δεκάδες άλλες εκπομπες με αποκορύφωμα το κυνήγι φαντασμάτων που αν δηλαδή είχα να δω την ταινία Ghostbusters και την Ελεονώρα φαντάζομαι θα γελούσα πολύ περισσότερο με το #Hashtag. Είναι μια εκπομπή που αν πέσεις πάνω της ίσως να την παρακολουθήσεις αλλά όχι για τους λόγους που θα θέλουν οι άνθρωποι που την έφτιαξαν.