Βαγγέλης Περρής: «Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που έχω κάνει είναι με την Ρούλα Κορομηλά…»

Όσα είπε για την αποχώρηση του από το «Όλα».

Ο Βαγγέλης Περρής δεν μπορεί να σιωπήσει την άποψη του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μπορεί να μην απαντήσει. Η κόντρα τους κρατούσε χρόνια αλλά το βράδυ της Τετάρτης συναντήθηκαν στο «The 2night Show» με πολύ καλή διάθεση, αλλά καμία για να λύσουν on camera τις διαφορές τους.

«Νομίζω ότι είναι πολύ πιο ειλικρινής από άλλους που από μπροστά σε χαϊδεύουνε και από πίσω σου καρφώνουνε μαχαίρια» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Βαγγέλης Περρής πρόσθεσε:«Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι τηλεοπτικό προϊόν που νομίζω ότι το έχουμε κάνει αμφότεροι, είναι ένα λάθος και νομίζω δεν πρέπει να συνεχιστεί. Οτιδήποτε γίνεται και τα μετέπειτα στάδια έγιναν, έγιναν ερήμην του τηλεοπτικού κοινού, μεταξύ ανθρώπων.»

Μιλώντας για λάθη που έχει κάνει ο δημοσιογράφος ανέφερε την Ρούλα Κορομηλά:«Νομίζω ότι έχω την ευθύτητα εκεί που δεν έχω πει κάτι σωστό ή δε έχω πράξει κάτι σωστό να βγαίνω και να το παραδέχομαι. Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που έχω κάνει είναι με την Ρούλα Κορομηλά που ήταν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Ήταν, είναι και θα είναι. Όπου θέλοντας να της επικοινωνήσω κάποια πράγματα που έβλεπα στραβά, τα είπα με τον χειρότερο τρόπο.»

Όσο αφορά στο ΌΛΑ και στην αποχώρηση του από την εκπομπή: «Εγώ ήθελα αν το τελειώσω. Το είχα πει από πέρυσι ότι για μένα η 15η χρονιά είναι καθοριστική και νομίζω ότι όσο αφορά εμένα έπρεπε να φύγω αφήνοντας μια καλή εντύπωση. Δεν είχα άλλες δυνατότητες να κάνω καλύτερα πράγματα.»

https://www.youtube.com/embed/_y4KetpoJAE