Βαγγέλης Περρής: «Είχαμε να δούμε τον Θέμο ένα χρόνο! Ήταν δύσκολος χρόνος, προέκυψαν και θέματα…»

Θέμος Αναστασιάδης

«Μια φορά συγκρουστήκαμε για μια καλεσμένη με τον Θέμο, για το αν θα έπρεπε…».

Για την σχέση του με τον Θέμο Αναστασιάδη μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night Show”. Όπως τόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος, ποτέ δεν αντάλλαξαν βαριά κουβέντα με τον Θέμο, εκτός από μια φορά που συγκρούστηκαν για μια καλεσμένη της εκπομπής.

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, τον τοποθετείς βάσει της ουσίας της σχέσης, όχι βάσει τις λεπτομέρειας. Και η ουσία αυτής της σχέσης ήταν κάτι πολύ πιο σημαντικό από οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Είμαστε άνθρωποι που είχαμε να τον δούμε τον Θέμο ένα χρόνο περίπου και μαζευτήκαμε εκεί η ομάδα του ΟΛΑ και ήμασταν όλοι σαν ορφανά, σαν κάτι να μας έλειπε πολύ σημαντικό. Δεν υπήρχε ο χρόνος ο τελευταίος, υπήρχε ο χρόνος ο προηγούμενος που ήταν πολύ περισσότερος και πολύ πιο γεμάτος. Αυτό είναι το ενδιαφέρον, αυτή είναι η ουσία.

Η πορεία της σχέσης μας ήταν πολύ πιο μεγάλη από τον τελευταίο χρόνο, που επαναλαμβάνω ήταν δύσκολος γενικότερα. Προέκυψαν και θέματα, των οποίων την κατάληξη τη γνωρίζουμε. Είναι περίεργα όλα αυτά, δεν χρειάζεται να τα πούμε. Δεν χαλάσαμε ποτέ τη σχέση μας, δεν είπαμε ποτέ βαριές κουβέντες, πέρα από μια φορά που συγκρουστήκαμε για μια καλεσμένη, αν θα έπρεπε να την έχουμε ή όχι. Και ακόμα και σε αυτό το διάστημα δεν προέκυψε μεταξύ μας καμία βαριά κουβέντα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!