Βαγγέλης Περρής: «Εγώ τηλεφώνησα στην Σπυροπούλου και της είπα…»

Ο Βαγγέλης Περρής ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την παρουσιάστρια...

Τα δημοσιεύματα πριν λίγο καιρό ήθελαν τον Βαγγέλη Περρή να αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε για αυτά βγαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alpha και σχολιάζοντας τα όσα είχαν γραφτεί με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο. Σήμερα, καλεσμένος στο Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής, εξήγησε πως ξεκίνησε όλη η παραφιλολοφία και ξεκαθάρισε τη σχέση που έχει με τον Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Η πραγματικότητα είναι ότι είναι ένας παράγοντας της εκπομπής σας, ο Θέμης Γεωργαντάς, γιατί μου έκανε αυτό με τον Kαθρέφτη και μου λέει πόσα λεφτά ήθελες για να πας στη Σπυροπούλου. Και λέω δε θα πήγαινα με λεφτά, θα πήγαινα ούτως ή άλλως γιατί τη θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα ως περίπτωση και μπορεί να κάνει μία πολύ καλύτερη εκπομπή επό αυτό που κάνει.

Εγώ την πήρα μετά, γιατί μου έβαλε την ιδέα και της λέω «Ρε συ Κωνσταντίνα» γιατί την έχουμε γνωρίσει, έχει έρθει στην εκπομπή, μου έχει φερθεί πάρα πολύ ευγενικά, είχα δηλαδή την άνεση και της λέω έτσι κι έτσι και ό,τι είπα το εννοώ, ότι πρέπει να βάλει σε μία σειρά την εκπομπή. Και της είπα δύο τρία πράγματα με πολύ καλή διάθεση, με τη λογική όμως που μεταξύ μας όλοι ανταλλάσουμε πληροφορίες, το οποίο δεν είναι ούτε επαγγελματική σχέση, ούτε ρόλος συμβούλου. Έχουν το μηχανισμό τους οι άνθρωποι, εγω προσπάθησα να πω από φιλική διάθεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πιο επαγγελματικό αυτό. Γιατί είμαι στον ΑΝΤ1, γιατί δεν έχω χρόνο και γιατί με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να έχω μια επαφή με ανθρώπους που να μην μεσολαβεί το επαγγελματικό για να διατηρηθεί στα επίπεδα που θέλουν άπαντες.»

https://www.youtube.com/embed/bLu4rHRQfio