Βαγγέλης Παπαδόπουλος: «Ο Βασίλης Καρράς αισθάνεται πολύ καλά και θα επιστρέψει στη νύχτα»

Βασίλης Καρράς

«Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε με τον Βασίλη, είπαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για το καλό», λέει ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» βγήκε σήμερα ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Ο γνωστός μάνατζερ αποκάλυψε πως ο Βασίλης Καρράς είναι πολύ καλά στην υγεία του, αισθάνεται δυνατός και θα επιστρέψει στη νύχτα.

«Ο Βασίλης είναι δάσκαλος, είναι πατέρας, είναι συνεργάτης, είναι όλα για εμάς. Απλά επειδή λείπω στο εξωτερικό δεν ήξερα το πόσο μεγάλη έκταση μπορούσε να πάρει αυτό το θέμα.

Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε με τον Βασίλη, είπαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία για το καλό. Δεν ήξερα ότι θα γίνει τόσος ντόρος γιατί είναι πολύ λεπτό το θέμα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ετοιμάζουμε κάποιες συνεργασίες για το μέλλον, μιλάμε για διάφορα. Αισθάνεται πάρα πολύ καλά ο Βασίλης και θα επιστρέψει στη νύχτα.

Σχεδιάζουμε όμορφα πράγματα, αισθάνεται πάρα πολύ καλά και δυνατός αυτή τη στιγμή, έχει πολλή διάθεση και του λείπει πάρα πολύ να ξαναγυρίσει γιατί αυτή είναι η ζωή του».