Βαγγέλης Παπαδάκης: Τους πάγωσε στην ΕΡΤ – «Δεν είχα αυτή την κ…λα»

Βαγγέλης Παπαδάκης

"Θα ζητήσω συγγνώμη ταπεινά από όλους" δήλωσε, στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Παπαδάκης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βαγγέλης Παπαδάκης, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ. Η όμορφη διάθεση του ηθοποιού και η τάση να ανοιχθεί, από καρδιάς, στην κουβέντα προκάλεσε σε μια στιγμή… πάγωμα στους παρουσιαστές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ιδέα του να ξεκινάω τα πάντα από την αρχή με δελεάζει και με γοητεύει απίστευτα! Έφυγα, είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι με δάνειο, είχα το αυτοκίνητο μου, έβγαζα χρήματα, ταξίδευα και είχα μια άνετη ζωή. Νοίκιασα το σπίτι, πήγα και έμεινα στην Κυψέλη με πάρα πολύ λίγα χρήματα, συγκατοίκησα, δούλεα σε κατάστημα με ρούχα για τρεις μήνες και υπήρχε ένα διάστημα που είχα ζοριστεί. Όμως αισθανόμουν ότι είμαι πλήρης, αισθανόμουν πιο ευτυχισμένος».

«Τώρα μου έρχεται μια λέξη που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω! Έχει σεξουαλικό… Δεν είχα αυτή την κα@λ@ που είχα παλιά! Συγγνώμη».

«Όχι! Δεν ξέρω τι παθαίνετε όλοι αλλά είναι η ώρα μετά τις έξι και μισή… Χαίρομαι που χαλαρώνετε πολύ» υπογράμμισε, ευθύς αμέσως, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. «Απλά είναι κάποιες λέξεις που πρέπει να αποτυπώσεις την λαχτάρα και την επιθυμία… Οπότε θα ζητήσω συγγνώμη ταπεινά από όλους» αποκρίθηκε, με χαμόγελο, ο Βαγγέλης Παπαδάκης στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.