Βαγγέλης Κακουριώτης: Τι δηλώνει η γυναίκα που του την «έπεσε» πάνω στην πίστα;

Βαγγέλης Κακουριώτης

"Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media", αναφέρει μεταξύ άλλων για το επίμαχο περιστατικό.

Viral έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο στα social media στο οποίο ο Βαγγέλης Κακουριώτης φαίνεται να παρενοχλείται από γυναίκα θαμώνα επάνω στην πίστα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται.

Όπως δείχνουν τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του TikTok και του διαδικτύου γενικότερα, η ξανθιά πελάτισσα του μαγαζιού χορεύει και διασκεδάζει σε απόσταση… αναπνοής από τον νεαρό τραγουδιστή, ενώ δεν διστάζει να τον φιλάει στο μάγουλο και να προσπαθεί να τον φιλήσει στο στόμα.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης προσπαθεί να την απωθήσει ευγενικά και φαίνεται να ζητά βοήθεια από τους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία αναζητούσαν επί μέρες οι δημοσιογράφοι για να πάρουν μία δήλωση, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η Mia Karolys, Ελληνοαμερικανίδα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα».

«Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια μόνο για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη», τονίζει η νεαρή γυναίκα.