Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από το «Στούντιο 4»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος

"Έχω φύγει από δουλειές σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Σε αυτόν τον χώρο το ξέρουμε αυτό, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο", παραδέχεται ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Στην κάμερα του I Love ΣουΚού και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Η φωνή πίσω από τα σχόλια του Shopping Star ρωτήθηκε για τη φετινή, νέα συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι του reality μόδας, ενώ αποκαλύπτει και το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

«Η συνεργασία μου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι άψογη. Είχαμε και μία εντελώς απρογραμμάτιστη συνάντηση πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάναμε και οι δύο ταυτόχρονα διακοπές στη Σίφνο χωρίς να το γνωρίζουμε», δήλωσε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

«Η Βίκυ Καγιά ήταν άψογη επαγγελματίας με ομαδικό πνεύμα και πολύ καλή συνεργασία. Την ημέρα που έγινε το τελευταίο γύρισμα ήταν πολύ συγκινητικό. Όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία εκπομπή, είσαι σαν οικογένεια, τη νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Η Βίκυ ήταν τόσα χρόνια στην τηλεόραση, το βρίσκω απόλυτα λογικό να κάνει ένα break», σχολιάζει αμέσως μετά.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου από ένα σημείο και μετά ότι το Shopping Star μπορεί να κοπεί. Έχω φύγει από δουλειές σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα. Σε αυτόν τον χώρο το ξέρουμε αυτό, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο», παραδέχεται ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Εμένα το concept που με ενδιαφέρει δεν ευδοκιμεί στην ελληνική τηλεόραση. Είναι η σάτιρα, οι χιουμοριστικές εκπομπές», τονίζει στη συνέχεια, δηλώνοντας ανοιχτός στο να επιστρέψει σε ένα concept μπροστά από τις κάμερες.

Τέλος, όσον αφορά την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στούντιο 4», ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος αποκαλύπτει: «Στο Στούντιο 4 είχα πάει με την προοπτική να φεύγω στα μισά της εκπομπής για να προλαβαίνω την εκπομπή μου στο ραδιόφωνο τότε. Η σκαλέτα άλλαξε, οι συνεντεύξεις πήγαν στην αρχή, το σχολιαστικό πήγε μετά, οπότε δεν γινόταν και έτσι έφυγα».