Βανέσα Αδαμοπούλου: «Το άγχος μου κάθε Κυριακή δεν είναι να βγω πρώτη, αλλά…»

Μετάνιωσε για τη συμμετοχή της στο YFSF;

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου εμφανίζεται σε ανατρεπτικά μουσικά σχήματα, πρωταγωνιστεί σε παιδιές παραστάσεις και κάθε Κυριακή την απολαμβάνουμε στο σόου των μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1. Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος και τη Νάνσυ Νικολαΐδου μίλησε για τη συμμετοχή της σε αυτό, το άγχος της αλλά και την κριτική.

Υπήρξαν στιγμές που μετανιωσες που είπες το ναι;

Όχι, ούτε μια στιγμή. Είναι κάτι που παρά τη μεγάλη κούραση, το απολαμβάνω απίστευτα. Το μόνο που έπιασα κάποια στιγμή τον εαυτό μου να σκέφτεται ήταν μια Κυριακή βράδυ την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω στο live αναρωτήθηκα: « Τι πάω να τολμήσω να κάνω καλέ μπροστά σε 1,5 εκ. κόσμο;»

Οι μεταμορφώσεις εισαγωγής σε καταδιώκουν τελικά.

Η αλήθεια είναι πως έπειτα από 7 – 8 Live μόνο δύο φορές παρουσίασα Έλληνες καλλιτέχνες. Ήταν η Αλέξια και η Κατερίνα Κούκα.

Με τις ξένες μεταμορφώσεις όμως ο κόσμος δεν κολλάει όσο με τις εγχώριες.

 Σίγουρα αυτό έχει μία βάση, αλλά δε με ενοχλεί. Από την άλλη οι ξένες καλλιτέχνιδες είναι περιπτώσεις που έλκουν περισσότερο νέους ανθρώπους.

Με την ιδέα της πρωτιάς πως τα πας;

Δεν με νοιάζει. Το άγχος μου κάθε Κυριακή δεν είναι να βγω πρώτη, αλλά να τα καταφέρω και να ευχαριστηθώ τη μεταμόρφωση που έχω και να καταφέρω να ευχαριστήσω και τον κόσμο.

Στο σόου δεν υπάρχει σκληρή κριτική, παρα μόνο … αγάπη!

Γιατί να υπάρχει σκληρή κριτική; Στο YFSF βρισκόμαστε γαι να περάσουμε καλά και αυτό ισχύει και για την επιτροπή. Διαψέυδουμε και τον κανόνα που θέλει ένα πρόγραμμα να προκαλεί ντόρο μόνο όταν περιλαμβάνει περίεργα σχόλια, λεκτικές επιθέσεις και αψιμαχίες.

Διαβάστε ακόμα:

YFSF:Η άτυχη στιγμή της Βανέσας Αδαμοπούλου την ώρα που τραγουδούσε