Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ένιωσα ότι έπρεπε να σταματήσω να τραγουδάω γιατί κορόιδευα τον εαυτό μου»

Βανέσα Αδαμοπούλου

"Μετά τον χωρισμό το πιο δύσκολο είναι η αλλαγή στην ουσία" πρόσθεσε, ακόμα, η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βανέσα Αδαμοπούλου, το πρωινό της Τρίτης, στη Ράνια Θεοδωρακοπούλου και την κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star. Μεταξύ άλλων, η όμορφη ερμηνεύτρια μίλησε για την περίοδο που σκεφτόταν σοβαρά να σταματήσει το τραγούδι, την σχέση με τον πρώην σύντροφο της και την καθημερινότητα με το παιδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η Βανέσα Αδαμοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το «Πάνω στην τρέλα μου» υπήρξε μια χοντρο-παύση! Το 2009 αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω να τραγουδάω. Μετά από την ευλογία που είχα με το πρώτο μου τραγούδι, ούσα και έναν χρόνο στη δουλειά, αισθάνθηκα ότι δεν βρίσκομαι στο μονοπάτι που θέλω. Ένιωσα πολύ έντονα ότι έπρεπε να σταματήσω να το κάνω αυτό γιατί κορόιδευα και τον εαυτό μου και τους άλλους».

«Θέλει πάρα πολύ δουλειά (σ.σ. η σχέση μετά τον χωρισμό) και στις περιπτώσεις που υπάρχουν παιδιά είναι καταστροφικοί οι εγωισμοί για τα παιδιά. Εμείς σαν βάση θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον, ο Ιάσωνας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια την εβδομάδα στον μπαμπά του και πιστεύω ότι η συνεπιμέλεια είναι πάρα πολύ σημαντική. Πλέον οι γονείς και οι πατεράδες θέλουν να συμμετέχουν και, όταν μιλάμε για ισότητα των δυο φύλων, πρέπει να μιλάμε και για ισότητα των γονεϊκών ρόλων».

«Μετά τον χωρισμό το πιο δύσκολο είναι η αλλαγή στην ουσία. Ο χωρισμός φαίνεται στην αρχή κάτι βαρύ και δύσκολο, και είναι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τέλος αλλά είναι η συνέχεια» πρόσθεσε, ακόμα, η Βανέσα Αδαμοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR.