Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν είναι πυρηνική φυσική να μιλήσεις για μια νέα σχέση στο παιδί σου»

Βανέσα Αδαμοπούλου

"Υπάρχει και το ένστικτο των γονιών πότε μπορούν να μιλήσουν γι' αυτό στο παιδί τους" διευκρινίζει η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την διάθεση να βρεθεί σύντομα στη μικρή μας οθόνη όσο και στην επικοινωνία με το παιδί της ενόψει μιας νέας σχέσης.

Ειδικότερα, η Βανέσα Αδαμοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση. πριν από ένα, δυο χρόνια είχα ετοιμάσει έναν πιλότο για μια εκπομπή που είχε να κάνει με την οικογένεια, σαν ντοκιμαντέρ οικογένειας. Θα ήθελα κάτι τέτοιο να κάνω ή τελοσπάντων και κάτι άλλο που θα μου ταίριαζε εμένα. Τώρα, δεν θα μπορούσα να κάνω gossip γιατί βαριέμαι για να πω την αλήθεια».

«Παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχεις έναν γιο στο να κάνεις μια νέα σχέση; Δηλαδή πως θα του το πεις, έχεις αυτές τις ανησυχίες;» ρώτησε η ρεπόρτερ με την Βανέσα Αδαμοπούλου να απαντά ως εξής. «Είναι κάτι που συμβαίνει, σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι ούτε πυρηνική φυσική ούτε κάτι σοκαριστικό που δεν έχει ξαναγίνει. Υπάρχει και το ένστικτο των γονιών πότε μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό στο παιδί τους».

«Ολοκληρωμένος και ικανοποιημένος γονέας είναι καλός γονέας» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η τραγουδίστρια στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.