Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο για τον χωρισμό μου με τον Ιωάννη Παπαζήση»

Βανέσα Αδαμοπούλου

"Υπάρχει ένα διακανονισμός για το παιδί, μια πολύ καλή συνεννόηση".

Την Βανέσα Αδαμοπούλου συνάντησε ο Χρήστος Λυσσέας από το Πρωινό μας και μεταξύ άλλων μίλησαν και για την προσωπική της ζωή.

Αρχικά, για τον χωρισμό της από τον Ιωάννη Παπαζήση και τη σχέση που έχουν σήμερα, η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε: «Έχω μοιραστεί ό,τι έχω μοιραστεί σχετικά με τον χωρισμό μου από τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολύ υγιή σχέση και είμαστε πάντα κοντά για το παιδί. Το πιο βασικό για ένα ζευγάρι που χωρίζει και έχει παιδί είναι αυτό. Γιατί αν δεν έχει παιδί δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, δεν ξανασυναντιέται. Όταν υπάρχει παιδί πρέπει να είναι δύο ώριμοι γονείς και δυστυχώς δεν είναι δεδομένο ότι επειδή είναι γονείς θα είναι και ώριμοι. Υπάρχει ένα διακανονισμός για το παιδί, μια πολύ καλή συνεννόηση».

Σχετικά με το αν υπάρχει κάποιο νέο πρόσωπο στη ζωή της, η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε: «Αν δεν υπάρχει έρωτας στη ζωή μας, σημαίνει ότι έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε. Με φλερτάρουν οι άντρες, δεν έχω παράπονο».