Βανέσα Αδαμοπούλου: «Αγαπώ τους άντρες και με αγαπούν κι εκείνοι»

Βανέσα Αδαμοπούλου

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη θρησκεία», είπε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για την διασκευή του τραγουδιού «Σ’ αγαπώ», αναφέρθηκε στον γιο της, όπως επίσης και στη σχέση της με το ανδρικό φύλο.

«Το αγαπώ πολύ αυτό το τραγούδι γιατί το τραγουδούσα στον γιο μου όταν ήταν μωρό. Η εποχή που διανύουμε είναι αδιάφορη και άνοστη, αλλά δεν με αφορά. Ο καθένας φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη θρησκεία, αλλά με τη θεία φύση των πραγμάτων έχω στενή σχέση», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Για τον γιο της, η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε: «Είναι μια διαδρομή που μαθαίνεις πράγματα, προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος, είναι πολύ μεγάλο δώρο ο Ιάσονας για μένα. Τις μέρες που τον παίρνει ο Ιωάννης, απολαμβάνω τις ώρες με τον εαυτό μου».

Για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο, η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε: «Δεν έχω πάρει μαθήματα από τις σχέσεις μου. Δεν έχω καμία πεποίθηση, αγαπώ τους άντρες και με αγαπούν κι εκείνοι. Δεν μου αρέσουν οι άντρες που λένε λίγα λόγια γιατί συνήθως υπάρχει κενό από κάτω και δεν υπάρχει μυστήριο. Ιδανική σχέση είναι να μην μένεις συνέχεια με τον άλλον. Να έχει ο καθένας το σπίτι του και κάποιες μέρες να κοιμάστε μαζί».