Βάνα Ραμπότα για «50-50» και Πέτρο Φιλιππίδη: «Το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν, δεν με ενδιαφέρει τίποτα»

Βάνα Ραμπότα

"Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά", δηλώνει η τηλεοπτική "Ειρήνη" του 50-50.

Το δικό της σχόλιο για την επαναπροβολή της σειράς «50-50» από το MEGA έκανε η Βάνα Ραμπότα. Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εν λόγω σειρά ως Ειρήνη, μίλησε στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes και τον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη στα παρασκήνια της παράστασης «Γρανίτα από λεμόνι», στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γιώτη.

«Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά, το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν», ανέφερε αρχικά η Βάνα Ραμπότα για την επιστροφή της επιτυχημένης κωμωδίας στη συχνότητα του MEGA.

«Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα μου», επισημαίνει η δημοφιλής ηθοποιός.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, στην κοινωνία μας είναι μία ευκαιρία κάποιος να καταδυθεί εσωτερικά και να γνωρίσει τον έσω εαυτό του. Να μπορέσει σιγά-σιγά να αντιληφθεί ποιος είναι, πώς πράττει, τι σκέφτεται και τι λέει», σημειώνει παρακάτω η Βάνα Ραμπότα.

«Το συμπέρασμα όλων είναι τελικά αυτό: ας μάθουμε ποιος είμαστε ο καθένας. Έτσι θα βοηθήσουμε και τον διπλανό μας», καταλήγει η αγαπημένη ηθοποιός.