Βάνα Πεφάνη: «Μου έχουν κόψει δουλειές, θεώρησαν ότι πρέπει να τις πάρουν κάποιοι άλλοι»

Βάνα Πεφάνη

"Προφανώς δεν τους άρεσα" διευκρινίζει η Βάνα Πεφάνη.

Λίγο πριν βρεθεί εκ νέου στη θεατρική σκηνή, η Βάνα Πεφάνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη ηθοποιός και σκηνοθέτης εξομολογήθηκε πως έχει κοπεί από δουλειές στο ξεκίνημα της ενώ υπάρχει σαν σκέψη η επιθυμία να σταματήσει να βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Πεφάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου έχουν πάρει δουλειές, μου έχουν κόψει δουλειές. Προφανώς δεν τους άρεσα και αυτό έγινε όταν ήμουν μικρή, είναι η αλήθεια, στην αρχή μου. Θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν τις δουλειές κάποιοι άλλοι; Ναι, αλλά και αυτό δεν με ενοχλεί. Μέσα στο παιχνίδι είναι».

«Δεν είπα «τέλος» σε αυτές τις απορρίψεις. Έχω πει όμως «τέλος» για άλλους, τελείως διαφορετικούς, λόγους. Έχω πει «τέλος» γιατί «θα κάνω συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια την ίδια δουλειά; Γιατί δεν κάνω κάτι άλλο ή γιατί δεν πάω ένα ταξίδι;». Δεν το έχω κάνει αλλά το λέω συχνά. Δηλαδή, μια – δυο φορές τον χρόνο θα το πω. Μήπως δηλαδή να τα σταματήσω αυτά που κάνω και να φύγω ένα ταξίδι;».

«Το ένα όμως φέρνει το άλλο και τελικά νομίζω ότι για να μην το έχω κάνει, δεν είμαι έτοιμη να το κάνω. Υπάρχει όμως η σκέψη και έχω μια διέξοδο συνέχεια. Το μισό ποδαράκι δηλαδή είναι προς τα έξω και είναι εύκολο το να βγω» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Βάνα Πεφάνη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.