Βάνα Πεφάνη: «Με πείραξε πάρα πολύ, περπάτησα πέντε χιλιόμετρα κλαίγοντας»

Βάνα Πεφάνη

"Δεν είναι το καλύτερό μου μόλις έχω βγει από το σπίτι μου κι έχω πάει στο ψιλικατζίδικο και να έρθει ο άλλος με το τηλέφωνο για να βγούμε φωτογραφία" δήλωσε η Βάνα Πεφάνη.

Η Βάνα Πεφάνη μίλησε στην «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και στη Νάντια Ρηγάτου για τις σημαντικές δουλειές στην καριέρα της, αναρωτήθηκε πώς μπορεί ένας ηθοποιός να δουλεύει διανομέας το πρωί, μετά να δουλεύει μπαρ και στο ενδιάμεσο να έχει πρόβα, εξέφρασε την επιθυμία να μειωθεί η οικονομική ψαλίδα μεταξύ των νέων ηθοποιών και των μεγάλων πρωταγωνιστών ενώ τέλος αναφέρθηκε και στο Me Too.

Για το αν έχει βιώσει ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, είπε: «Ναι υπήρξε κάποιος που μου έστελνε γράμματα αλλά και με χειρονομίες στο δρόμο. Δεν είναι το καλύτερό μου μόλις έχω βγει από το σπίτι μου κι έχω πάει στο ψιλικατζίδικο και να έρθει ο άλλος με το τηλέφωνο για να βγούμε φωτογραφία» είπε η Βάνα Πεφάνη.

«Αυτές οι υποθέσεις πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης, θα δούμε το αποτέλεσμα. Είμαστε πιο προσεκτικοί κι έχουμε το θάρρος και τη δυνατότητα να πούμε στοπ. Σε μια περίπτωση θυμάμαι ότι έκανα μια τεράστια απόσταση γύρω στα 5 χιλιόμετρα κλαίγοντας. Γιατί ήμουν και μικρή και με είχε πειράξει πάρα πολύ, που δεν ήταν κάτι τρομερό αλλά με έθιξε κάποιος μπροστά σε συναδέλφους» συμπλήρωσε η Βάνα Πεφάνη για το Me Too.